Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok , nektek mennyire esik jól az , ha a férfi partneretek teljesen belétek hatol , ameddig csak lehet ?
Tehát ha egy férfi , tövig tolja belétek a szerszámját és elég intenzíven , akkor az nektek élvezetet nyújt , vagy inkább fájdalmat okoz általában ?
Esetleg függ e számotokra a ritmustól , vagy az előjátéktól ?
Illetve kb: mekkora hossz - tol és átmérőtől jelent esetleg problémát ?
Régebben járt rendszeresen ( évente ) nőgyógyászhoz és méh nyak rák szűrésre is , meg volt endokrinológián is , de ott a pajzs mirigy gyulladása miatt .
Már néhány éve viszont hanyagolja az ilyen vizsgálatokat , pont a miatt , mert nagyon sokára lehet időpontot kapni .
Én javasoltam neki , ha kell kérek neki időpontot és el is viszem oda , de ez miatt nem hajlandó kiesni a munkájából , amivel én nem értek egyet , de helyette sajnos én nem mehetek el a vizsgálatra .
Egyébként nem panaszkodik , hogy bármi rendellenességet tapasztalt volna , ön magán , sem fájdalomról nem szólt nekem ,, csak amikor ere ki térek , mindig olyan " bizonytalan válaszokat ad .
De gondolom , ha valóban fájdalmai lennének , csak szólna nekem , legalább is , remélem .
De mindenesetre , nem hagyom annyiba , gyakran fel fogom neki hozni a témát a vizsgálatokkal kapcsolatban , mert ha ott is minden rendben van , akkor lehetünk nyugodtak .
Nagyon szépen köszönöm , még egyszer a segítséget , nagyon hasznos dolgokat írtál nekem ,( köszönöm ) ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!