Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok , nektek mennyire esik jól az , ha a férfi partneretek teljesen belétek hatol , ameddig csak lehet ?
Tehát ha egy férfi , tövig tolja belétek a szerszámját és elég intenzíven , akkor az nektek élvezetet nyújt , vagy inkább fájdalmat okoz általában ?
Esetleg függ e számotokra a ritmustól , vagy az előjátéktól ?
Illetve kb: mekkora hossz - tol és átmérőtől jelent esetleg problémát ?
4/ : Nem azért érdeklődök , mert fel akarnék vágni , vagy ilyesmi .
Nekem egyébként nincs is 18 cm .
Csak amikor szeretkezem a párommal , én tövig szoktam tolni neki és olyankor ki nyitja a száját és elkezd vonaglani, össze ráncolt homlokkal és nagyokat sóhajt .
Tudom , hogy a gyakorlatban ezt nevezik ( élvezésnek ) normál esetben , de lehet akár a fájdalmak jele is , nem tudom .
Kérdeztem már tőle , hogy olyankor fáj - e neki , vagy ez a reakció , jót jelent ? - de a válasza olyan bizonytalan .
Ezért gondoltam , hogy meg kérdezlek benneteket is , lányokat , hogy ti mit mondtok ere .
Meretfuggo
meg pl. kisebbel akkor is kicsit kellemetlen ha megjon mert ilyenkor lejjebb van a mehnyak
Policisztás ováriumból indul ki. (Nekem ezért fájt mindig a szex, ezért már ALKALMAT sem adok senkinek a közeledésre...)
Valamilyen méhnyálka hártya szigetek, amelyek folyamatosan belső vérzéseket okoznak és menstruációkor több helyről vérzik az illető hölgy.
Állítólag sűrű orvosi felügyeletet igényelhet (gyulladás a hüvelyben, méhnyakrák megelőző állapot!)
Elég, ha elküldöd nőgyógyászhoz rendszeresen a barátnődet. Gyulladást nem észlelsz a hüvelyében? Mit mond ilyenkor?
Pontosabban hashártyát is érintő vérzészavarok léphetnek fel. Endokrinológusnál járt már a barátnőd? Hormonszintet nézettetek vérből, vizeletből rendszeresen?
Sajnos rendkívül nehéz időpontot kapni ilyen szakrendelésre, hónapokig tart a várólista. Kevesebb lett megint a orvos hazánkban.
18-as válaszoló voltam.
A hüvelyi gyulladás TÖBBÉ-KEVÉSBÉ FOLYAMATOS(!) kezelést igényel. Helyi (tüneti) kezelés lehet bármilyen antibiotikum. Mindenképpen nőgyógyász!!!
Méhnyakrák szűrésen vett részt a barátnőd akár egyszer is?!
Remélem, hogy tudtam segíteni a válaszaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!