Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a legtöbb duci nő csak azért tud szexelgetni, mert a férfiak jelentős része be éri a szarabbal is magukért?
Mint amikor Szabó Zsofirol régebben úgy nyilatkozott Sebestyén Balázs, hogy kover, stb, hat szerintem a régi alakja sem volt meg csak molettnek sem nevezhető.
Vagy amikor Vasvári Vivien úgy titulalta Palvin Barbit, hogy az egy kover no, az volt a csúcs.
Ez kb így van szerintem.
170/50 alatt, kórosan sovány.
170/50-57 sovány, vékony.
170/57-65 normál, ez a tökély.
170/65-70 teltkarcsú
170/70-75 duci
170/75-85 dagi
170/85-95 kövér
170/95 felett vágósertés.
20#
Dzsoki, te most női, vagy férfi súlyról beszélsz 170cm-rel?
Nő vagyok egyébként, de 170-172cm magassággal, 65-67 kg test súllyal már megkaptam, hogy kövér vagyok, pedig nyilván nem számít az kövérnek, itt másnak a fejében van eltérés aközött, hogy valaki kover, meg nem kifejezetten vékony(én nem szeretem le minősíteni a vékony lányokat sem), de sajnos ez van, hogy aki nem kifutó modell vekonysagu, meg nem tinisen vékony, azt a vékony nőket kedvelő férfiak/nők szimplán lekovérezik.
"Sovány mire én elkezdek fogyni, te már rég emlékmű leszel."
Hofi Géza
És milyen igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!