Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexpartnerem kukiként hivatkozott a farkamra, ez jelentheti azt, hogy túl kicsinek találja vagy hogy nem tetszik neki, kéne ennek jelentőséget tulajdonítsak?
Én "kuszkusznak" hívom a páromét, pedig semmi gond nincs vele. 🙈
Lehet idegenkedik a "durva" szavaktól. Nyugi. :)
Jesszus mi ez a sok óvodás itt. Felnőtt nőként nem merik kimondani, hogy farok/pénisz/fasz? Ez durva..
kérdező: én a kisgyerekek péniszét hívom így. Exem lankadt állapotban hívta így a sajátját, mert pici volt.
N
ma 11:04
De lenne ebben bármi sértő a másikat alázni vágyó felhang mondjuk ha te használnád a párod péniszére? Azért nem mondod mondjuk az övére, mert látsz rá esélyt hogy bántaná vagy csak szimplán neked nem szimpatikus a szó?
#6: Sosem használnám ezt a szót, mivel nem alázok meg senkit a mérete miatt. Még ha én nem is úgy értem vagy poénkodok, akkor is tény, hogy a legáltalánosabban ez a gyerekek péniszét jelenti, arra használják a legtöbben. Nem fogok megalázni valakit ezzel a kifejezéssel, mikor sok másikat is használhatod. De ahogy írták itt feljebb, vannak padik akik azt se vennék zokon, ha hercegnőnek hívnák a farkát. Én azért nem kockáztatnék ilyennel.
Ez olyan, mintha egy nőnek vicceskedve azt mondod husi vagy gombóc. Anyád:) Lehet poénnak szánja meg szerinte aranyos, de mivel utal a túlsúlyra, nem biztos hogy jól esik az adott nőnek. Kuki a pici méretű gyerek pénisz. Biztosan sokaknak nem esne jól ez a jelző.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!