Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexpartnerem kukiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexpartnerem kukiként hivatkozott a farkamra, ez jelentheti azt, hogy túl kicsinek találja vagy hogy nem tetszik neki, kéne ennek jelentőséget tulajdonítsak?

Figyelt kérdés
Tényleg nem nagy de eddig nem volt rá panasz.

2021. nov. 7. 10:46
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, valószínűleg kicsinek találta vagy valami más baja volt vele.
Nő vagyok, valószínűleg semmi baja nem volt vele ha lefeküdt veled csak vicceskedet.
Pasi vagyok, valószínűleg kicsinek találta vagy valami más baja volt vele.
Pasi vagyok, valószínűleg semmi baja nem volt vele ha lefeküdt veled csak vicceskedet.
23 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Én "kuszkusznak" hívom a páromét, pedig semmi gond nincs vele. 🙈

Lehet idegenkedik a "durva" szavaktól. Nyugi. :)

2021. nov. 7. 10:48
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Miert nem.kerdezed meg tole? En a.22 centist is hivtam kukinak
2021. nov. 7. 10:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Mekkora a méreted?
2021. nov. 7. 10:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én máe hívtam így a páromét, mert szégyenlős voltam.
2021. nov. 7. 11:00
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Jesszus mi ez a sok óvodás itt. Felnőtt nőként nem merik kimondani, hogy farok/pénisz/fasz? Ez durva..

kérdező: én a kisgyerekek péniszét hívom így. Exem lankadt állapotban hívta így a sajátját, mert pici volt.

N

2021. nov. 7. 11:04
 6/12 A kérdező kommentje:

ma 11:04

De lenne ebben bármi sértő a másikat alázni vágyó felhang mondjuk ha te használnád a párod péniszére? Azért nem mondod mondjuk az övére, mert látsz rá esélyt hogy bántaná vagy csak szimplán neked nem szimpatikus a szó?

2021. nov. 7. 11:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
5: nem merjük? csak nem úgy hívjuk, nem tökmindegy hogy hívjuk?
2021. nov. 7. 11:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Mégis mennyi az annyi?
2021. nov. 7. 11:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne tulajdonits neki jelentőséget ő így hívja és kész
2021. nov. 7. 11:24
 10/12 anonim ***** válasza:
69%

#6: Sosem használnám ezt a szót, mivel nem alázok meg senkit a mérete miatt. Még ha én nem is úgy értem vagy poénkodok, akkor is tény, hogy a legáltalánosabban ez a gyerekek péniszét jelenti, arra használják a legtöbben. Nem fogok megalázni valakit ezzel a kifejezéssel, mikor sok másikat is használhatod. De ahogy írták itt feljebb, vannak padik akik azt se vennék zokon, ha hercegnőnek hívnák a farkát. Én azért nem kockáztatnék ilyennel.

Ez olyan, mintha egy nőnek vicceskedve azt mondod husi vagy gombóc. Anyád:) Lehet poénnak szánja meg szerinte aranyos, de mivel utal a túlsúlyra, nem biztos hogy jól esik az adott nőnek. Kuki a pici méretű gyerek pénisz. Biztosan sokaknak nem esne jól ez a jelző.

2021. nov. 7. 11:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!