Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek nem rossz érzés abba bele gondolni sokszor, hogy nekünk nőknek a jelentős része képtelen orgazmust elérni hüvelyileg?
Mit érdekel engem hogy ki hogy élvez el vagy hogy nem.
Az a lényeg hogy nekem és az én partneremnek jó legyen.
Nem, mivel a hüvelyi orgazmus is a csiklóra vezethető vissza, csak nem az első, nagyon érzékeny rész, hanem a hátsó, kevésbé érzékeny rész izgatása által érhető el. Ez sok nőnél nem elég érzékeny az orgazmushoz. Mondhatni kifejeztten ritka, hogy csikló külső érintése nélkül, csak vaginális behatolás által orgazmust elérjen valaki.
Arra nagy figyelemmel vagyok, hogy orgazmus legyen, csak ahogy fent írtam, a módja már annyira nem érdekel. Pl. volt akinél csak mellbimbó izgatásával elértem orgazmust. Az felettébb érdekes volt.
Sokkal többször igénylik a nők a behatolást, mint ahányszor elélveznek tőle. Nem szándékosan imitálják az orgazmust, hanem valóban fontos a számukra, a női mivoltukat élik meg általa, valóban élvezik. Ebben a tekintetben valóban mások, mint a férfiak, akik mindenképpen el akarnak jutni a csúcsra, ha nincs kielégülés, katasztrófa volt a szex.
Azért az túlzás, hogy ritkaság a vaginális orgazmus, de valóban, a nőknek jóval kevesebb, mint a fele élvez el így minden alkalommal, viszont egy kis segítséggel sokaknak működik.
Az pedig evidencia, hogy ami kielégít az jó szex, bármi is a technikája.
De, nagyon rossz érzés nekik, az egojuk képtelen elfogadni. Emiatt vagy dobják/megsalják a csajt vagy a nőnek meg kell játszania magát, ha ezt el akarja kerülni.
Persze van kivétel, csak kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!