Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a legtöbb duci nő csak azért tud szexelgetni, mert a férfiak jelentős része be éri a szarabbal is magukért?
Figyelt kérdés
Megkaptam nemrég azt, hogy csak azért feküdt le velem mert éhes kutya nem válogat. És emiatt ne gondoljam azt, hogy gyönyörű vagyok. Holott nem is gondoltam erre, de most szinte ez a dolog az összes önbizalmamat elvette. Értem én, hogy a ducibbak kevésbé vonzók, de hogy még ki is használják ezt....2022. jan. 4. 12:58
11/31 A kérdező kommentje:
Próbálok tenni ellene már. Pajzsmirigy beteg vagyok és gyógyszer mellett már sikerült fogynom. Ez mellé rendszeresen mozgok is. Nem vagyok az a szétfolyós alkat azért. De nyilván látom magamat a tükörben. S bàr nem utàlom magam de teszek érte. Viszont imádom a szexet is. Nem szeretnék le mondani erről csak azért mert még nem vagyok vékony.
2022. jan. 4. 13:39
12/31 anonim válasza:
10-es, simán lehet egészségügyi oka is! Nem egy nőt ismerek, aki kocog esőben, szélben, hóban, odafigyel a kajára és nem TUD lefogyni.
És ismerek olyat is, aki bármit bármivel megehet, nem hízik el különösebben.
13/31 Dzsoki válasza:
Privát áradat,vélhetően,indul.Nem lehet,hogy csak szexpartnert keresel itt?
14/31 A kérdező kommentje:
Miért keresnék itt szexpartnert? Azért ott nem tartok, hogy kétségbe esetten keressek valakit akinek így tetszek ahogy vagyok. Mindig volt miből válogatnom még duciként is. A gond most már inkább az, hogy gyanusan fogok nézni a pasikra ha valóban flörtölnek velem vagy bármi. Mert a csávó mondata lesz a fejemben.
2022. jan. 4. 13:45
15/31 anonim válasza:
Sosem értettem azokat a pasikat, akik megdugnak bárkit, olyanokat is akik nem tetszik nekik, csak azért mert punci. Nekem egy ilyen ismerősöm volt és szerintem halál gusztustalan.
16/31 anonim válasza:
#12 ez önmagában igaz, tényleg vannak akik eü. probléma miatt nem tudnak fogyni, de ettől az elhízott emberek többsége saját maga tehet róla, hiába fogja a génekre, meg a "levegőtől is hízok", azért túlsúlyosak mert irgalmatlan kalóriamennyiséget visznek be (azt is rossz elosztásban) és sport helyett tunyulnak a TV előtt.
17/31 Dzsoki válasza:
Mindig volt válogatnod,duciként is.Mégis,több partner után,olyannal szexeltél,aki,nem válogat.Szerinted,akik olvassuk,nem hisszük.Akkor egy megjegyzés után,miért lennél összezuhanva?Az összes önbizalmadat elveszítve.
18/31 anonim válasza:
Az attól függ mennyire duci az illető. Ha kimondottan kövèr, az nagyon kevès fèrfinak jön be, de ha csak +5 kg van rajta, simán tetszhet sok pasinak is.
19/31 anonim válasza:
#18 a normális pasiknak (akik tudják hogy néz ki egy valódi nő és nem topmodellt akarnak) igazából +5 kg nem oszt nem szoroz.
20/31 anonim válasza:
Hát kb igen. A duci, az igazából elhízott, vágósertés kategória. Csak az ilyen kövér nők, szeretik magukat ducinak titulálni, az nem hangzik olyan gázul és még azt is gondolják, hogy ha ducinak nevezik magukat, akkor a férfi látása, érzékelése is módosul ebbe az irányba.
A duci, az kb, mondjuk olyan 170cm/75-78kg. Én már láttam olyat, hogy 100kilós nő is ducinak, teltnek nevezte magát.
A kövér nők, már tényleg csak a fetisisztáknak, etetőknek tetszenek, normális férfinak kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!