Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Néhány lánynak miért jó az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány lánynak miért jó az ha össze vissza fiúzik?

Figyelt kérdés

Az ilyen lányok nem félnek hogy elszalasszák azokat a fiúkat akikkel normális kapcsolatuk lehet és később meg fogják bánni?

Nekem kicsit vicces amikor a húszon néhány éves lány még élni akar. Összejön mindenféle fiúval aki egy ideig jó, meg menő de aztán csalódik benne. Ezt még megcsinálja egy párszor majd 30 évesen meg sír hogy nincs normális férfi mindenki csak kihasználja, nem tud kitől gyereket vállalni, stb.

Csak amiatt zavar ez mert így rohadt nehéz normális kapcsolatot taláni, akivel a jövőt lehetne tervezni.

2022. jan. 4. 09:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18%

9# "a komment szekció nagy része" -> <- "Nehogy már egy rossz tapasztalat alapján ítéljetek el mindenkit bazdki"

Ne általánosíts, neked sem áll jól

2022. jan. 4. 11:08
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Néhány srácnak miért jö hogy össze vissza meg akar dugni mindenkit?
2022. jan. 4. 11:12
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem rossz. Hidd el ha találnék olyat akivel komoly kapcsolatot szeretnék akkor vele lennék. Mint ahogy tettem ezt akkor is amikor 5 évig voltam együtt valakivel.

De ha nincs kapcsolatom a szex meg hiányzik akkor keresek egy fix szexpartnert akivel kölcsönösen csak szexet akarunk és jól érezni magunk. És nem fogom emiatt szarul érezni magam, mert valami begyöpösödött fiúka emiatt elítél. Normális ember nem csinál ügyet abból hogy ki hány partnerrel volt, ilyen egyszerű.

2022. jan. 4. 11:26
 14/23 anonim ***** válasza:
86%

A lúzer kis nyomoroncok miért a nőket okolják azért, hogy képtelenek becsajozni? A hiba benned van. Nem a nőkben.

Egy ép felfogású ember nem lovagol azon, kinek mennyi partnere volt.

A rinyálásoddal csak azt éred el, hogy mindenki szánalmasnak fog tartani. Senki nem fog megsajnálni, és azt mondani, hogy “gyere hozzám, te kis béna”

2022. jan. 4. 11:45
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy itt ennyi a “normális” fiú, vagy ugyanaz irja ki mindig ezeket a kérdéseket kicsit másképpen?
2022. jan. 4. 11:51
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg az a vicces hogy a saját problémád miatt mi vagyunk a hibásak.
2022. jan. 4. 12:07
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért jó kérdező, mert ha komoly kapcsolatot keresnék vagy 5 olyan pasi lenne mint te h nyafog azon h na de a normális pasikat bántják. Ki is fut ki után? Meguntam azt, h a pasik ilyen kis töketlen puncik ha komolyat akarnak. De igazából ők meg csak szeretetéhesek és szeretnének dugni valakivel szintén. Nem akarok olyan pasikat, akik csak azt tudják felhozni, h de hát én kedves vagyok a jó fiú. Nem.. rohadtul nem. Csak ezzel leplezik az unalmasságukat, a külső hátrànyaikat és kommunikáció hiányát. Vagy mert egy pasi kedves rögtön házasság legyen? Kiélem magamat amíg nem fognak beérni agyilag a férfiak. Nem érdekel más véleménye
2022. jan. 4. 13:06
 18/23 anonim ***** válasza:
69%

Azt érzik mint a pasik akik csajoznak és sok partnerük van - k.rva jól érzik magukat és élvezik az életet. Egy pillanatig sem fut át a fejükben hogy húúúú de jó lenne végre egy csendes, normális, visszahúzódó srác. Mert ha erre vágynának, ezt akarnák akkor ezt csinálnák, nemde?

Te ha bemész egy étterembe akkor az van benned, de jó lenne már egy kis salátát enni magában mert az tele van vitaminnal vagy kirendeled azt a kaját amit szeretsz? Majd lesz olyan pasi a kalandjaik sorában akivel jobban összepasszol mint a többivel és az lesz a párja, ennyike. Ezt vagy elfogadod, vagy kiírsz itt még 10 év múlva is naponta ugyanilyen kérdéseket.

2022. jan. 4. 13:17
 19/23 anonim ***** válasza:

18-as

A második opciót fogja csinálni a kérdező 😅

2022. jan. 4. 13:21
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
#19 már egy jóideje kiír naponta 1-2 ilyen kérdést, ha valami értelem még szorult belé akkor remélhetőleg hamarabb rájön és nem húzza a dolgot még évekig.
2022. jan. 4. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!