Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány lánynak miért jó az ha össze vissza fiúzik?
Figyelt kérdés
Az ilyen lányok nem félnek hogy elszalasszák azokat a fiúkat akikkel normális kapcsolatuk lehet és később meg fogják bánni?
Nekem kicsit vicces amikor a húszon néhány éves lány még élni akar. Összejön mindenféle fiúval aki egy ideig jó, meg menő de aztán csalódik benne. Ezt még megcsinálja egy párszor majd 30 évesen meg sír hogy nincs normális férfi mindenki csak kihasználja, nem tud kitől gyereket vállalni, stb.
Csak amiatt zavar ez mert így rohadt nehéz normális kapcsolatot taláni, akivel a jövőt lehetne tervezni.
2022. jan. 4. 09:25
2/23 anonim válasza:
Volt komoly kapcsolatom is, volt alkalmim is. Teljesen jó így nekem, hogy legalább tapasztalatot gyűjtöttem. De úgy látom hogy még mindig nem fogod fel, hogy előre senki sem tudja kibe fog csalódni..
3/23 anonim válasza:
Mert erre izgulnak fel, hogy több fhaszt kipróbálnak. Meg az az igazság, nagyobb esély van így az igazit megtalálni.
4/23 anonim válasza:
Nekem meg az vicces, hogy a lúzer pasik mint te is, hogyan rinyálnak amiért nem képesek összejönni senkivel, és ezért még mi vagyunk a hibásak... Vagy lehet, hogy nem is vicces, inkább szánalmas? Ja. Inkább mindkettő.
5/23 anonim válasza:
Sajnos a mai lányok szabadon megélik a bennük rejlő r1b@ncot.
6/23 anonim válasza:
Mert mi csajok is szeretjük a szexet, nagyon is. És ha egy pasi béna, akkor kidobjuk, tehát muszáj másikat keresni.
7/23 anonim válasza:
Igen de ha egy csaj ribi az a szemünkben annyit is ér.
8/23 anonim válasza:
#7: ja, csak pasiknak lehet x csajt megdugni, a csaj az szüzen menjen férjhez... :D
Szánalmasak az ilyen pasi-beszólások, már bocs.
9/23 anonim válasza:
Nyomorék "pasik" gyülekezete a komment szekció nagy része... :D mondom ezt egyetlen egy kapcsolattal a hátam mögött, ami mai napig tart. Mi a phasz közötök van ahhoz, hogy más, kinek az ágyába bújik be? Jah, hogy az a baj, hogy nem a te ágyad, értem. Nehogy már egy rossz tapasztalat alapján ítéljetek el mindenkit bazdki. Aki meg csak ilyen lányokkal találkozik, az akkor zárja be a rosszlányokat. Értem én, hogy vannak igények, de azért nem árt jobban körbenézni, mielőtt az összes nőneműt leribhancozzátok.
10/23 anonim válasza:
Én azt írtam aki ribi, akinek nem inge... Leszar@m ki mit csinál nekem megvan a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!