Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak fiatal(20-35) nők akik idősebb férfival(45-..) van tartós szexuális kapcsolata? Jobb mint a fiatal,mért választották ezt a felállást? Milyen a kapcsolatuk?
En voltam tőlem 20 évvel idősebbel, meg tőlem 5 évvel fiatalabbal is. Egyértelműen a fiatalok a jobbak, lelkesek, sokáig bírják, legszebbek a fiatal férfiak:)
27N
Látva az előttem hozzászóló "mindenkit egy kalap alá veszünk" nők hozzászólásait, akkor itt az én kiegészítésem 30 feletti pasiként a 20 feletti "nőkről":
-Egy csomó tik tok tip top csajszikának narancsbőrös a segge és a combja
-Az ágyban úgy kell noszogtatni őket, hogy legyenek kedvesek megmozdulni. Ez főleg akkor gáz, ha megfelelek az olyan alapvető "elvárásaiknak", mint a saját lakás, autó, éttermezés, utazgatás
-Attól, hogy kitátják a szájukat még baromira nem értenek az orálhoz
-Alapvető témákról is annyi a véleményük, hogy "Hát én nem tudom", arról, hogy mi zajlik körülöttük fogalmuk sincs
Nem mondom, hogy mindegyik 20-on felüli ilyen volt, de kaptam belőlük bőven, hogy elég legyen. A 40 feletti nőkkel ilyen jellegű problémák már lényegesen kevesebbet fordulnak elő. Szóval csajszikáim vagy ha jobban tetszik: gyermekeim, a helyetekben nem nagyon verném magam mert nincs mire;) 42f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!