Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanács: A szerelmem egy nála 15évvel idősebb nőt választott helyettem. Mit tegyek?
Tudom,hogy a legésszerűbb az lenne ,ha hagynám és keresnék mást, viszont nagyon hiányzik és nem hinném,hogy bárki más ilyen fontos lehetne számomra,mint Ő :(
Olyan jól kijöttünk,és azt hittem annyi közös van bennünk.
De mégsem mondhatom el neki,amit a döntéséről gondolok...
nagyon elszomorít a helyzet és csak magam rágódom rajta :'(
"mivel azt vártam,hogy fiú létére ő lépjen."
Te vártál, mert úgy "illik", ő meg lépett.
Legközelebb talán kicsit őszintébben!
Nyilvánvalóan nem tudhatod, mi lesz belőlük.
Sok sikert nekik, megérdemlik egymást.
Ha nem sietős egy kapcsolat, akkor várhatsz egy kicsit, és meglátod, hogy mi lesz. Senki se mondta, hogy most kell rögtön választanod: vársz rá vagy egyből fel kell kutatnod a következő csődört.
De ebből legalább tanultál, a 35 éves nő már tudta mit kell tennie, és szarakodott mint te. Ebből akár tanulhatsz is.
Plusz, ha mégis sikerülne összejönnöd a sráccal akkor addigra legalább jól kitanítja a milf, és neked már csak bele kell ülnöd a készbe.XD
Nyilvánvalóan? Hasonló kor/nem összetételű párt ismerek, évek óta működik a kapcsolatuk, már közös gyerek is van.
Keress mást, ennyit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!