Milyen ruhát vàlasztotok idősebb babának, kisdednek? (Szín és minta).
Arra gondolok, hogy inkább egyszínű vagy kismintás pl virágos/pöttyös vagy nagymintás?
Szeretitek-e ha rajzfilm figura van rajta (pl Mikiegér), ha "arc" van rajta (vmilyen állat) ha felirat van rajra (pl lovely girl)?
Jobb-e ha valósághű vmi van-e rajta (pl egy fa vagy igazihoz hasonló őzike) vagy gyerekjátékszerűbb (pl labdàzó medve)?
Milyen színvilágot kedveltek és milyet nem?
Változó. Ha tetszik egy batmanes akkor azt, ha minta nélküli, akkor azt.
A nagyobbal könnyű dolgom van, ő már kiválasztja magának.
2 éves es fel éves ikrek, mindhárman kisfiúk
Nem szeretem a feliratos vagy mesefiguras ruhákat, ajándékba kaptak pár darabot, de ritkán adtam rájuk. Előnyben részesitem az elénk színeket. Szetetem az egyszínű és a mintás ruháját is. Általában webshopokbol vásárolok duns, maxomora, frugi, kite, lindex, babyboden stb ruhákat vagy dizájn ruhákat. Persze ha a lidlben tetszik meg valami gond nélkül megveszem. Általában egyedi ruha van rajtuk, ritkán látok másokon ugyanolyat
Ma a nagyon fekete egyszínű treningnadrag és fekete póló van, a póló aladin témájú, de nem figurák hanem lámpás, szőnyeg és hasonlók vannak rajta.
Az egyik kicsin egy turkizkék body és egy tacskó mintás kantaros ruha, a másikon fehér alapon kék-sárga-zöld mintás body ami egy mezőt ábrázol bicikli, szenaboglya, madár stb és kék nadrag van.
Köszi! Azért kérdeztem, mert még a várandósságom alatt mondta egy barátnőm, hogy az ő óvodájukba nem lehet feltűnő színű ruhában menni, amin akkor megdöbbentem, mire mondta, hogy tiszta csillám meg effekt a gyerekruhák egy része.
Lassan egy éves lesz a lányom, és azóta én is úgy látom, hogy elég gáz ruhák vannak (pl neonszínek) mindenütt. Közben Montessori-elveket is olvastam, ott ugye óvodás kor előtt ellenjavallják a mesedzerű állatábrázolást (pl nyakkendős medve, labdázó tigris stb).
Illetve sokszor kerültem olyan helyzetbe, hogy minden színes volt, és egy szép szettet nem tudtam a ruháiból összerakni. Alig lehet egyszínű dolgot is kapni (most pont találtam).
Szóval azóta direkt kerülöm az ilyeneket, egyszínű vagy kismintás (pötty, virág) dolgokat veszek, zokni is színes, de egyszínű.
Érdekelt, hogy ez ilyen anyai bolondérua-e vagy más is így látja.
Később szeretnék olyat, hogy egy-egy mintát hímezek pólóra/pulcsira vagy patchezek, de utóbbi több varrástudást igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!