Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mibe keveredett a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibe keveredett a barátnőm?

Figyelt kérdés

Fősulira jár elég messze tőlem, ott bérel egy szobát amiben lakhat.

Osztálytársaival voltak bulizni tegnap, Ő még alszik, azonban linket küldött egy ismeretlen szám nekem ma reggel sms ben egy olyan szöveggel, hogy: "Itt a barátnőd". A link ahogy látom egy videóra mutat azonban nem tölti be a telefonom.

Mire enged ez következtetni? Hogyan tudnám megnyitni a linket úgy hogy be is töltsön?

2022. jan. 4. 09:09
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

Rendben. Csak nem akarom hogy más vírust kapjon mert nekem üres oldalt dob be a telefon.

A baj csak az hogy a linket nem engedi kirakni.

2022. jan. 4. 09:48
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
Már miért ne engedne? Ne kamuzz már...
2022. jan. 4. 09:50
 13/53 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Ha megakarod osztani (bár lehet jobb lenne privátban) és nem engedi:

- print screen és feltöltöd valahova és azt a linket küldöd, ha az illető annyira akarja majd bepötyögi

- leírod ide karakterenként, ha másolni se engedi

- ha engedi de valahogy mégsem link és nem jeleníti meg, teszel bele egy szóközt vagy valami

Egyébként simán lehet vírus, szokott ilyen szöveggel terjedni.

2022. jan. 4. 09:54
 14/53 A kérdező kommentje:
Kénytelen voltam eldarabolni a linket mert máshogy nem engedte elküldeni
2022. jan. 4. 09:55
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
A felettem lévőnek igaza van, lehet hogy vírus... Már csak abból következtetve, hogy ki az aki ismeretlenként egy random zippyshare-es linket küld, ráadásul telefonszámra...
2022. jan. 4. 09:56
 16/53 anonim ***** válasza:
38%
Már nem azért de írja, hogy tegnap volt bulizni másnap meg kap egy ilyen linket, az szerintem baromira nem véletlen.
2022. jan. 4. 09:57
 17/53 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%
17: Ki tudja. Vannak furi időzítések az életben. Mindenesetre én nem merem megnyitni. :))
2022. jan. 4. 09:59
 18/53 anonim ***** válasza:
A zippyshare linknek semmi köze a telefonszámhoz. Az egy sima fájlmegosztó oldal.
2022. jan. 4. 10:00
 19/53 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Ok, megnéztem. Az van rajt, hogy seggbe b_sznak egy nőt. (feltételezem nőt)

Van rajt egy folt a fenekénél, küldök neked képet róla. Ez lehet egy ismertető jegy, hogy valóban ő van-e rajt. Ha nem tudod vagy egyezik rákérdezhetsz majd ha felkel vagy kicsit később.

2022. jan. 4. 10:02
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Egy csajt épp keményen küldenek seggbe. Jobb farpofán felül egy barna foltocska. Kérdés, neki van - e?
2022. jan. 4. 10:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!