Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe keveredett a barátnőm?
Fősulira jár elég messze tőlem, ott bérel egy szobát amiben lakhat.
Osztálytársaival voltak bulizni tegnap, Ő még alszik, azonban linket küldött egy ismeretlen szám nekem ma reggel sms ben egy olyan szöveggel, hogy: "Itt a barátnőd". A link ahogy látom egy videóra mutat azonban nem tölti be a telefonom.
Mire enged ez következtetni? Hogyan tudnám megnyitni a linket úgy hogy be is töltsön?
Rendben. Csak nem akarom hogy más vírust kapjon mert nekem üres oldalt dob be a telefon.
A baj csak az hogy a linket nem engedi kirakni.
Ha megakarod osztani (bár lehet jobb lenne privátban) és nem engedi:
- print screen és feltöltöd valahova és azt a linket küldöd, ha az illető annyira akarja majd bepötyögi
- leírod ide karakterenként, ha másolni se engedi
- ha engedi de valahogy mégsem link és nem jeleníti meg, teszel bele egy szóközt vagy valami
Egyébként simán lehet vírus, szokott ilyen szöveggel terjedni.
Ok, megnéztem. Az van rajt, hogy seggbe b_sznak egy nőt. (feltételezem nőt)
Van rajt egy folt a fenekénél, küldök neked képet róla. Ez lehet egy ismertető jegy, hogy valóban ő van-e rajt. Ha nem tudod vagy egyezik rákérdezhetsz majd ha felkel vagy kicsit később.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!