Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mibe keveredett a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibe keveredett a barátnőm?

Figyelt kérdés

Fősulira jár elég messze tőlem, ott bérel egy szobát amiben lakhat.

Osztálytársaival voltak bulizni tegnap, Ő még alszik, azonban linket küldött egy ismeretlen szám nekem ma reggel sms ben egy olyan szöveggel, hogy: "Itt a barátnőd". A link ahogy látom egy videóra mutat azonban nem tölti be a telefonom.

Mire enged ez következtetni? Hogyan tudnám megnyitni a linket úgy hogy be is töltsön?

2022. jan. 4. 09:09
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Én meg a történetet kérem,

Amúgy kérdező?A baratnőd eddig is szerette fenékbe?

2022. jan. 4. 11:56
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

Kamu. A videó és különösen a köré írt sztori vélhetően a kérdező szexuális kielégülését szolgálja.

A kérdező elküldte nekem privátban a videót, ahol egy nőt (pasit?) fenékbe raknak.

A gond csak annyi, hogy a videó internetre feltöltésének dátuma 2022-01-04 9 óra 26 perc.

17 perccel azután, hogy ez a kérdés kiírásra került. Szóval 9 óra 9-kor vagy azelőtt ő aligha kapott SMS-t a videó linkjével.

Mindenesetre ha élvezted a dolgot, kedves kérdező, ám egészségedre, legyen szép napod.

2022. jan. 4. 12:04
 43/53 anonim ***** válasza:
En is kerhetek linket?
2022. jan. 4. 12:31
 44/53 anonim ***** válasza:
100%
Én onnan gondolom hogy kamu, hogy mindenféle fenntartás és gátlás nélkül elküdi a linket bárkinek, meg onnan, hogy még mindig nem tudta megnézni a videót.
2022. jan. 4. 13:10
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
Úristen persze hogy kamu.. Ki az aki ilyet a gyakorikérdésekre írogat és elküldi a linket 100 embernek hogy tessék itt dugják a csajomat nézd meg te is...
2022. jan. 4. 13:13
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
És akkor a kérdező erre recskázott, vagy csak szórakozott ezen?
2022. jan. 4. 13:18
 47/53 anonim ***** válasza:
100%

A történet valótlan voltát támasztja alá a főiskolás buli történet is.

Az egyetemeken vizsgaidőszak van, vagyis a hallgatók döntő többsége gőzerővel készül a vizsgákra.

Persze előfordul, hogy valaki épp két vizsga között ilyen formában szusszan egyet, vagy a képességei/az egyetem színvonala lehetővé teszik, hogy lazábban álljon a kihívás elé, de hogy ehhez partnert, sőt, partnereket is talál? Tapasztalataim szerint ebben az időszakban nagyon nehéz bármilyen közös programot összeegyeztetni.

Éppen nem lehetetlen, de elég valószerűtlen.

2022. jan. 4. 13:38
 48/53 anonim ***** válasza:
100%
#47: mivel osztálytársakat ír, így annyira nem vészes: letudták az egyik szivatós vizsgát és este elmentek együtt inni. Azért ez nem annyira ritka, bármilyen színvonalú egyetemen. Ez a része szerintem még igaz lehet. Csak a már #42 álltal említett időpontokkal van a gond.
2022. jan. 4. 13:46
 49/53 anonim ***** válasza:
Elküldi valakit nekem is a linket?
2022. jan. 4. 20:36
 50/53 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a link
2022. jan. 4. 20:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!