Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe keveredett a barátnőm?
Fősulira jár elég messze tőlem, ott bérel egy szobát amiben lakhat.
Osztálytársaival voltak bulizni tegnap, Ő még alszik, azonban linket küldött egy ismeretlen szám nekem ma reggel sms ben egy olyan szöveggel, hogy: "Itt a barátnőd". A link ahogy látom egy videóra mutat azonban nem tölti be a telefonom.
Mire enged ez következtetni? Hogyan tudnám megnyitni a linket úgy hogy be is töltsön?
Én meg a történetet kérem,
Amúgy kérdező?A baratnőd eddig is szerette fenékbe?
Kamu. A videó és különösen a köré írt sztori vélhetően a kérdező szexuális kielégülését szolgálja.
A kérdező elküldte nekem privátban a videót, ahol egy nőt (pasit?) fenékbe raknak.
A gond csak annyi, hogy a videó internetre feltöltésének dátuma 2022-01-04 9 óra 26 perc.
17 perccel azután, hogy ez a kérdés kiírásra került. Szóval 9 óra 9-kor vagy azelőtt ő aligha kapott SMS-t a videó linkjével.
Mindenesetre ha élvezted a dolgot, kedves kérdező, ám egészségedre, legyen szép napod.
A történet valótlan voltát támasztja alá a főiskolás buli történet is.
Az egyetemeken vizsgaidőszak van, vagyis a hallgatók döntő többsége gőzerővel készül a vizsgákra.
Persze előfordul, hogy valaki épp két vizsga között ilyen formában szusszan egyet, vagy a képességei/az egyetem színvonala lehetővé teszik, hogy lazábban álljon a kihívás elé, de hogy ehhez partnert, sőt, partnereket is talál? Tapasztalataim szerint ebben az időszakban nagyon nehéz bármilyen közös programot összeegyeztetni.
Éppen nem lehetetlen, de elég valószerűtlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!