Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol tudnék szatén szexi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék szatén szexi tangákat venni BP-en?Többi lennt 30/N

Figyelt kérdés
Minden héten ramjon a tanga vasarlasi mania…Nagyon szeretem a szep szexi tangakat! Szoktam ugy masztizni ,hogy belehuzom a p…ba a tangat es huzogatom a bugyit..nagyon elvezem!Tobbszor is volt olyan h arrol almodok h tangat vasarolok es keresek a boltokban!Bp-en belul tud vki valami jo boltot ahol talalok nagyon sexy szatén,micro,tangakat?Ja es neha ugyis szoktam masztizni h direkt wedgie nagyon felhuzom a tangat a fenekemen elol felrehuzom a bugyim es parnaval dorzsolom magam mikozben arra gondolok hogy oldalrol egy jo nagy elovaladekos f..z a p..a rakja

2022. jan. 3. 22:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
94%
Ott vedd ahol korábban is!
2022. jan. 4. 15:31
 22/28 anonim ***** válasza:
93%
Nálam van egy pár szèp darab,csak különleges alkalmakra,ami ritkán van,de jó tudni hogy legalább van ès nem kell aggódnia hogy honnan szerezzem be őket,előre kell gondolkodni.:-)
2022. jan. 6. 13:33
 23/28 anonim ***** válasza:
92%
én írtam már neked kedves kérdező..és kamus vagy,,akmu az egész...senki ne foglalkozzon vele!!!
2022. jan. 6. 14:04
 24/28 anonim ***** válasza:
18%
gusztustalan vagy
2022. jan. 6. 15:40
 25/28 anonim válasza:
100%
Hát elég szerencsétlen írásod van 30 éves nő létedre xd XD xD !!! szerinted ki az a hülye aki elhiszi hogy 30 éves nő vagy és nem tudja hol kell szatén tangát vásárolni xD xd XD meg amit leírtál olyat egy nő nem fog sohasem leírni.. pláne nem ilyen részletesen... szerintem is inkább vegyél fel egy tangát és recskázzál benne egy nap ha erre indulsz be XD xd xD
2022. jan. 12. 15:42
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ta 1 kanos pasas vagy.
2022. jan. 15. 20:19
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyugati aluljáróban
2022. febr. 11. 11:05
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Tezenis
2022. febr. 11. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!