Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol tudnék szatén szexi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék szatén szexi tangákat venni BP-en?Többi lennt 30/N

Figyelt kérdés
Minden héten ramjon a tanga vasarlasi mania…Nagyon szeretem a szep szexi tangakat! Szoktam ugy masztizni ,hogy belehuzom a p…ba a tangat es huzogatom a bugyit..nagyon elvezem!Tobbszor is volt olyan h arrol almodok h tangat vasarolok es keresek a boltokban!Bp-en belul tud vki valami jo boltot ahol talalok nagyon sexy szatén,micro,tangakat?Ja es neha ugyis szoktam masztizni h direkt wedgie nagyon felhuzom a tangat a fenekemen elol felrehuzom a bugyim es parnaval dorzsolom magam mikozben arra gondolok hogy oldalrol egy jo nagy elovaladekos f..z a p..a rakja

2022. jan. 3. 22:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Te inkább egy kanos pasinak tűnsz.
2022. jan. 3. 22:52
 2/28 anonim ***** válasza:
97%

Hát hogy te nem nő vagy, az fix.

De hogy fehérneműt akarsz venni, és nem tudod hol és hogy kell, az azt jelenti, hogy még hülye is vagy…

2022. jan. 3. 22:59
 3/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok férfi!!!Tudom hol tudok átlagos tangákat venni!Én szexikre gondoltam pl szaten micro gyongyos stb ebből is látszik ,hogy nem vagyok férfi!!!Nem atlagos pamut tangakra🤓
2022. jan. 3. 23:04
 4/28 anonim ***** válasza:
97%
+1 szavazat, hogy szűz fiú vagy.
2022. jan. 3. 23:05
 5/28 anonim ***** válasza:
96%

Szexi tangát vásárolni sem különösen nagy kunszt…

Te csak recskázni akarsz privát üzenetekre.

2022. jan. 3. 23:06
 6/28 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező! Elkisérlek

F43

2022. jan. 3. 23:08
 7/28 anonim ***** válasza:
96%
Dehogynem vagy férfi. A kérdés még oké, de ilyen sztorit ilyen stílusban nő nem tesz közzé. Remélem jót mulatsz.
2022. jan. 3. 23:08
 8/28 A kérdező kommentje:
😂Nem vagyok recskás mivel nincs 🍆-om!Mit nem lehet ezen megérteni?Látszik ,hogy 0 fantazias kiegett kanok vagytok akiknek asszony nem ad p..t!
2022. jan. 3. 23:11
 9/28 anonim ***** válasza:
94%
Fius az irásod koma
2022. jan. 3. 23:12
 10/28 A kérdező kommentje:
Milyen stílus?!Értem aki őszinte itt szexualis leirja mit csinal az mar egybol férfi?!!Ne magatokbol induljatok ki!😁
2022. jan. 3. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!