Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék szatén szexi tangákat venni BP-en?Többi lennt 30/N
Figyelt kérdés
Minden héten ramjon a tanga vasarlasi mania…Nagyon szeretem a szep szexi tangakat! Szoktam ugy masztizni ,hogy belehuzom a p…ba a tangat es huzogatom a bugyit..nagyon elvezem!Tobbszor is volt olyan h arrol almodok h tangat vasarolok es keresek a boltokban!Bp-en belul tud vki valami jo boltot ahol talalok nagyon sexy szatén,micro,tangakat?Ja es neha ugyis szoktam masztizni h direkt wedgie nagyon felhuzom a tangat a fenekemen elol felrehuzom a bugyim es parnaval dorzsolom magam mikozben arra gondolok hogy oldalrol egy jo nagy elovaladekos f..z a p..a rakja2022. jan. 3. 22:51
1/28 anonim válasza:
Te inkább egy kanos pasinak tűnsz.
2/28 anonim válasza:
Hát hogy te nem nő vagy, az fix.
De hogy fehérneműt akarsz venni, és nem tudod hol és hogy kell, az azt jelenti, hogy még hülye is vagy…
3/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok férfi!!!Tudom hol tudok átlagos tangákat venni!Én szexikre gondoltam pl szaten micro gyongyos stb ebből is látszik ,hogy nem vagyok férfi!!!Nem atlagos pamut tangakra🤓
2022. jan. 3. 23:04
4/28 anonim válasza:
+1 szavazat, hogy szűz fiú vagy.
5/28 anonim válasza:
Szexi tangát vásárolni sem különösen nagy kunszt…
Te csak recskázni akarsz privát üzenetekre.
7/28 anonim válasza:
Dehogynem vagy férfi. A kérdés még oké, de ilyen sztorit ilyen stílusban nő nem tesz közzé. Remélem jót mulatsz.
8/28 A kérdező kommentje:
😂Nem vagyok recskás mivel nincs 🍆-om!Mit nem lehet ezen megérteni?Látszik ,hogy 0 fantazias kiegett kanok vagytok akiknek asszony nem ad p..t!
2022. jan. 3. 23:11
10/28 A kérdező kommentje:
Milyen stílus?!Értem aki őszinte itt szexualis leirja mit csinal az mar egybol férfi?!!Ne magatokbol induljatok ki!😁
2022. jan. 3. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!