Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol tudnék szatén szexi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék szatén szexi tangákat venni BP-en?Többi lennt 30/N

Figyelt kérdés
Minden héten ramjon a tanga vasarlasi mania…Nagyon szeretem a szep szexi tangakat! Szoktam ugy masztizni ,hogy belehuzom a p…ba a tangat es huzogatom a bugyit..nagyon elvezem!Tobbszor is volt olyan h arrol almodok h tangat vasarolok es keresek a boltokban!Bp-en belul tud vki valami jo boltot ahol talalok nagyon sexy szatén,micro,tangakat?Ja es neha ugyis szoktam masztizni h direkt wedgie nagyon felhuzom a tangat a fenekemen elol felrehuzom a bugyim es parnaval dorzsolom magam mikozben arra gondolok hogy oldalrol egy jo nagy elovaladekos f..z a p..a rakja

2022. jan. 3. 22:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%
Fogd már be hülyegyerek. Menjél recskázni a béna sztoridra.
2022. jan. 3. 23:13
 12/28 anonim ***** válasza:
95%
Te sem tudod hol vannak szexshopok
2022. jan. 3. 23:41
 13/28 anonim ***** válasza:
96%

Hát számomra is pont úgy hangzik az egész mint egy korai tizenéves szórakozása.

Azok a nők, akik ilyen dolgokat akarnak venni, már 16 évesen képesek beírni a google-ba, legalábbis jópár éve még így volt.

2022. jan. 3. 23:54
 14/28 anonim ***** válasza:
95%
De ratyi vagy!
2022. jan. 4. 01:37
 15/28 anonim ***** válasza:
94%

A google a barátod, kis guglizással bármit megtalálsz, onnantól csak a zsebed szab határt mit veszel és mennyiért.

Ettől még szerintem is egy recskamatyi kis 12 éves hülyegyerek vagy 😅

2022. jan. 4. 02:07
 16/28 anonim ***** válasza:
95%

Ha minden héten rád jön a vásárlási mánia, és írod szereted a szexi tangákat, akkor gondolom jártál már fehérnemű boltban?

Na most ott mindenhol van szexi selyem szatén anyagú tanga is, csak nézz körül rendesen, és nyugi, pasikat is kiszolgálnak szívesen :D

2022. jan. 4. 12:03
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pasi hála Istennek!Higyjen mindenki amit akar engem nem érdekel😊Én tudom,hogy nő vagyok aki kicsit perverz és imádom a sexy tangákat ennyi🙂
2022. jan. 4. 12:12
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél öcsi egy nagy levegőt, menj be a női fehérneműboltba, és vedd meg életed első tangáját.
2022. jan. 4. 13:14
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen egy nőnek már illik tudni hogy hol vehet bugyit magának.
2022. jan. 4. 13:15
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Te egy szűz kisfiú vagy
2022. jan. 4. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!