Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató számodra a szatén fehérnemű, ágynemű, ruha, lányok, volt olyan párotok, akit ez nagyon izgatott, talán rá is élvezett?
Barátom nagyon gerjed a szatén holmikra. Mára én is megkedveltem, kényelmes viselet, a fehérneműk szexik. Szeret rámenni a fehérneműkre, de manapság egyre többször akarja így. Nem zavar, csak furcsállom.
Nektek van ilyen tapasztalatotok? Férfiként, nőként?
35N
Úgy érted hogy az ágyneművel szexel?
Lehet hogy én vagyok különleges de ezeket én sose értettem hogy mi a jó abba valakinek hogy hová menjen el.
Engem egy dolog vonzott csak ha a nőbe mehetek el, ha ezt nem lehet akkor mit bánom hogy hova, azt csinál vele a csaj amit akar.
Mint az arcára, hajába meg most ahogy írod az ágyneműre.
Szerintem az ilyeneknek a nők nem adják meg azt ami kell és ezért ilyen félre sikerültek.
Szóval van egy kis defektjük.
A minőségi szatén ágynemű és fehérnemű abszolút a kedvenc.
De itt ne a klasszikus fényes, csúszós, hideg érzetű pet palackból készült anyagra gondolj, nem az a szatén.
A szatén nem egy anyag fajtát hanem egy szövés típust jelent így ha gyenge minőségű alapanyagból, műszál felhasználásával készítik a szövetet, akkor az eredmény egy csúszós, kellemetlen tapintású anyag lesz.
Maga a pamutból szőtt azaz pamut szatén ágynemű és ruha az egyik legjobb legkellemesebb viselet és nem mellékesen igen borsos ára van.
Vannak páran akiket ez izgat, valóban ez is egy fétis.
Párom is ilyen, szereti a selyem szatén fényes ruhákat, rajtam és magán is, természetesen ágyban is, és igen, van hogy a blúzomra hálóingemre élvez rá, persze nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!