Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindig szép csipke fehérneműben lát, akkor megunja, és nem fogom izgatni?
2 hónapja tartunk ott, hpgy szexelünk.
Nagyon szeretem a csipke tangákat vagy csipke francia bugyikat, így csak ebben lát. Leginkább fehérben, a munkaruhám miatt (ha munkából megyek at hozzá rögtön, nem cserélek direkt ezért fehérneműt).
Lehet, hogy meg fogja unni, hogy mindig frissen borotválom a puncim(mindig heti 2x bortválom, mielőtt együtt voltunk, akkor is, de figyelek arra, hogy ez talik előtt legyen) és csipkében vagyok?
Legyek szándékosan samposabb néha?
Egyébként nem tartom extrának a dolgokat, amiket leírtam, amikor nem vagyok párkapcsolatban, akkor is csipkét hordok, mert szeretem.
Alapigazság, hogy a változatosság gyönyörködtet. Ha a Te kedvenc ételed a rántott hús, és minden áldott nap reggel-ebéd-vacsora rántott hús van az asztalon, Te nem unnád meg? :)
Hidd el, nem kell mindig csipkében lenni. Sokszor egy teljesen átlag fehérnemű jobban beindít, mint valami kis csipke csoda. Változatosság és ésszerűség :).
Nem kell slamposnak lenni.
Csak legyél változatos. Várd pucéran, vagy olyan ruhában, ami csak sejteti a tested.
Bármire rá lehet unni, viszont ha speciel a csipkebugyi és a borotvált punci a kedvence és nagy örömét leli benne, akkor nem fog egyhamar.
Jó esetben nem csak szexeltek, hanem beszélgettek is, megismeritek egymás igényeit és vágyait, és mondani fogja, ha sűrűbben esne jól neki a slamposság.
Az én barátom csak francia vagy tangában lát (vagy nélküle).
Nem nézi sokat, hamar lekerül, szóval nem hinném, hogy unja.
Már együtt élünk, nyilván borotválás után pár nap és visszanő, de utána mindig megyek, hogy simítsa meg milyen puha és tetszik neki:). És ez fordítva is igaz.
Igazából szerintem ha neked kényelmes, nyugodtan hordhtod. Nem kell miatta hordanod, úgyis fog neki tetszeni, de az még jobban, ami a bugyi mögött van.
Vagy ha nem tetszik neki, akkor ő hány fajta alsót hord, hogy tetszen neked?
20L
Azért egy van még pár lehetőség a csipkén kívül:
- bőr
- latex/lakk (mindegy csak fényes anyag)
- bársony
- selyem
fűző, neccharisnya, harisnyatartó, tűsarkú, lakkcsizma, jelmezek, vagy csak simán egy feszülős miniruha..
néha lepd meg ilyennel is :) hidd el a változatosság gyönyörködtet :) az én barátnőm kezdetben mindig csipkés holmikat hordott, aztán beszerzett pár extrémebb fehérneműt is.. és mostmár rengeteg ilyen holmija van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!