Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen a szexi fehérnemű?
Figyelt kérdés
Ha lehet képekben szeretném látni, főleg férfiak véleménye érdekel.2017. nov. 24. 19:50
1/16 anonim válasza:
Amit epp feldobtam a csillarra.
2/16 anonim válasza:
A francia bugyikért oda vagyok. (nem csipkés képet nem találtam, pedig az olyanokkal sincs bajom)
30f
3/16 anonim válasza:
Mindegy, csak legyen benne egy nő!
4/16 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a fehér, szélén csipkés, anyagra pedig selymes. A forma hogy francia/tanga/hagyományos az mindegy.
5/16 anonim válasza:
6/16 A kérdező kommentje:
Nekem nem jön be a sportos, és nem is olyan szép formás a fenekem hogy jól mutasson rajtam, de érdekes látni hogy neked az ilyen jön be :)
2017. nov. 24. 23:55
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
Popsibol sem tetszik mind 1-ik igazán.Én innyencnek mondanám magamat e téren.Van 1 popsi forma fajta ami bejön és szerintem ez a legritkább is.
10/16 anonim válasza:
Kb. mindenféle. Szeretjük a nem túljátszott szerepjátékokat. Pl.: luxusprostis csipkeszett, Kislányos stílus (rózsaszín pamut pöttyös bugyi és szolid top), sport fehérnemű, üzletasszonyos testszínű szolid csipke, menyasszonyos fehér...
Sok párdolláros mutatós (de napi használatot nem bíró, arra kényelmetlen) szettet lehet találni pl. aliexpresszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!