Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szexi vagy gusztustalan?
Jééézusom, tegyen be egy tisztaságit...!
Nekem szokott ilyen előfordulni, ha aznap nem sikerül "elkapni" tisztaságival, szerintem undorító.
Nekem ezzel semmi bajom, természetes dolog, gusztustalannak nem mondanám.
Ha pedig tudom, hogy miattam történt, akkor pláne nem , akkor épp az ellenkezője. 23F
A punci nagyon gusztusos, imádom, ha kilóg a cicus nyelve. A feliratokat nem tudtam leolvasni, és a tetovált kép szerintem primitív, de mivel nem az én világom, nem releváns a véleményem.
A bugyiban kivéve mosni. Mi van rajta, ondó vagy menstruációs vér? Az első esetben: remélem jól esett. A másodikban zuhany, és gyorsan tampont!
Érdekes hogy közel 20 nővel voltam az életben, majdnem 25 vagyok, de nem tudom mit kell nézni.
A fehér krétaport a bugyin?
A csúnya tetkókat?
A szép kis puncikát?
Vagy az a bugyi igazából nem is piros, hanem fehér, csak megjött a nőnek és így összevérezte?
Valaki írja már le, hogyha az a fehér dolog a bugyin a rossz dolog, az konkrétan micsoda.
Hülye telefon!!
A bugyit ki kéne mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!