Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti hogyan lepitek meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogyan lepitek meg a barátotokat, mikor felvesztek valami szexi fehérneműt, vagy combfixet?

Figyelt kérdés

Most pénteken leszünk együtt fél éve, és szeretném meglepni egy szexi fehérneműben és combfixben, mert ezt már hónapok óta mondja, hogy szeretne rajtam látni.

Az addig oké, hogy felveszem, de utána hogy lepjem meg?

Egyszer csak kezdjek levetkőzni, vagy amig fürdik, akkor vegyem fel és úgy várjam, vagy tegyek valami utalást, hogy ez van rajtam?

Ti hogy szoktátok csinálni?

De ha esetleg fiúk is olvassák ezt a kérdést, számotokra hogy lenne a legvonzóbb egy ilyen meglepetés?

#fehérnemű #combfix #szexi meglepetés
2020. szept. 24. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
A maszkot ne vedd le,az a lényeg! 😀
2020. szept. 24. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Én táncolni szoktam aztán vetkőzni.Még idáig nem volt rám panasz.
2020. szept. 24. 14:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy szoktam,hogy amikor nem figyel kiviszem a szobából a fehérneműt.

Aztán valamikor amikor idejét érzem kimegyek,felveszem és utána bemegyek hozzá a szobába.Igazából ennyi.

Mindig úgy alakítom,hogy meglepődjön és ne számítson rá.

Imádom az arcát amikor meglát.:)

2020. szept. 24. 14:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem akkor venném fel, amikor fürdik és lefeküdnék az ágyra valami csábos pózba és kacéran mosolyognék rá, amikor belépne a szobába.
2020. szept. 24. 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem vard otthon a szexi cuccban, es ahogy belep az ajton mar kezdheted is lepippantani.
2020. szept. 24. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Este az ágyon szoktam várni vagy pakolok valmit ameddig észr enem veszi hogy mi van rajtam
2020. szept. 24. 14:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A hazaérkezős meglepik előtt nem árt egy kicsit puhatolózni, mert ha

hazaér a srác hót fáradtan és görény büdösen, akkor nem kizárt, hogy mindenek előtt egy békés bő negyed órának örülne, amíg összeszedheti magát.

Tusolás után az ágyban várni kellemes, de nem mondanám kifejezetten váratlannak.

Ha igazán meg akarod lepni, akkor szerintem nem árt egy kicsit több körítés a ruha mellé. Az alkalmas pillanatban, amikor kipihent és nincs nagyon benne semmiben, egyszer csak kapcsolj valami romantikus fényt vagy zenét, fedd fel, hogy igazából milyen szexi cuccban vagy, lejts neki egy kis show-t, környékezd, csábítsd, aztán élvezzétek egymás örömeit. :)

2020. szept. 24. 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az van rajtam és amikor vetkőztet észreveszi.
2020. szept. 24. 14:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legegyszerűbb, ha felveszel egy köntöst, majd lefekvéskor bent a szobában ledobod előtte :)

A másik módszer az, hogy megvárom amíg megfürdik, majd befekszik az ágyba olvasgatni, akkor elmegyek én is egy gyors zuhanyra, majd a ruciban betoppanok a hálószobába.

2020. szept. 24. 15:53
 10/11 anonim válasza:

Vagy abban várd fürdés után, vagy te menj be utána a szobàba abban 😉nekem mindkettő be szokott válni.

23L

2020. nov. 15. 15:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!