Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni ha sikertelen egy fiú a lányoknál?
Évek óta nem voltam lánnyal, meg nem is beszélgettem velük. 20 évesen sikerült elvesztenem alkalmiban, utána rövid időn belül találtam pár lányt, csodával határos módon. De azóta évek óta semmi.
Barátnőt meg végképp nem találok.

Biztosan te is értékes ember vagy, csak manapság tényleg nem könnyű párt találni. A média és egyebek elvették az emberek eszét. Mindenki a fullos pénzes, jó állású és jó kiállású palikat kedveli, akik cserébe elvárják, hogy a topmodell barátnőjük segge olyan feszes és formás legyen mint a beton.
Ezért van elcseszve ma a párkapcsolat.
Ha meg valaki elkeseredésében "beéri" egy átlagossal, oriásit csalódik pozitiv irányba, mert elkezdik szeretni, rájön, hogy egy átlagos külsejű emberben is meglehet az, amire ő vágyott.
Szóval kitartást, van, hogy sokáig kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!