Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok,ti mit reagálnátok,ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok,ti mit reagálnátok,ha kiderülne,hogy a pasitoknak van feltöltve a netre szexvideoja amin az ex csajával szerepelnek???És a közös baráti körötökben ki tudodna a dolog.Érdekelne,Megnéznétek?Szakitanátok?

Figyelt kérdés
véleményt irhatok erröl és a kort is.

2022. jan. 1. 15:27
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
73%
Átvennem hogy csinalnjon ilyet vele is
2024. júl. 2. 05:12
 42/47 anonim ***** válasza:
15%
A kamerázgatás olyan szex közben, mint abált szalonnát enni szarás közben hagymával. Ha a nagyapád filmez dugás közben az megint gáz...Vannak dolgok amire oda kell figyelni, és CSAK arra!
aug. 2. 07:02
 43/47 anonim ***** válasza:
62%

Számomra nem fér bele a párkapcsolatba egy ilyen tényező.

Miért?

Mert az én értékrendemben a testi meztelnség egy amolyan megtiszteltetés, hogy láthatom az övét, amit nekem ad, mint párjának. Nem láthatja akárki azt. S része a tartásának, önbecsülésének.

Az, hogy ki mit csinál testével az az ő dolga. Nem érdekelnek mások dolgai, ám a kapcsolatomon belül más a helyzet s jogom van megválogatni, kit engedek be. Igaz ez a másik félre is.

De ugyanez igaz sok más tényezőre, tulajdonságra, dolgokra stb.

Pl mindenki cigizhet, ha akar, ám párkapcsolaton belül számomra nincs helye a dohányzó embernek. Több okból is.

Mindenkinek joga van nemet vagy igent mondani, legyen az bármi.

Kinek mi fér bele. Egyénspecifikus.

Mások vagyunk.

aug. 3. 07:17
 44/47 anonim ***** válasza:
67%

42-es, a kamerázgatás tud jó dolog lenni párkapcsolaton belül (2 személy között számomra).

Pl amikor távol voltunk egymástól jó volt elővenni és egymásra masztizni, ahol pl bennem van a párom stb.

Nekünk plusz bizalmi köteléket és izgalmat adtak közös videóink. Emellett kihívás is pl jó és megfelelő szögben pózolni se egyszerű. Más izmokat is megmozgatsz alatta.

43-as voltam.

aug. 3. 07:24
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Felvenni nem feltétlenül jelenti azt, hogy a kezedben tartod közben.

aug. 6. 05:58
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, ki töltötte fel, miért (pl. tudtán kívül rosszakarók, vagy ő maga haszonszerzési célból..), továbbá mi van rajta, milyen a szex, van e benne valami, amit én elítélek (kényszerítés, nővel való rosszul bánás).

Az, hogy közös baráti körben kitudódna, annyira irreleváns, és te is ilyen felszínes, falusi, "mit gondol a szomszéd" típusú ember lehetsz :D Engem ez nem érdekel, inkább az előbbiek, ergo, hogy milyen a fazon gondolkodásmódja, értékrendje... és igen, érdekelne, és nem zavarna, ha nem ő tette fel, és szép szexet látok, és az már a múlt, és tudom, minden nap mutatja, hogy engem szeret.

dec. 4. 22:19
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Megnézném majd csinálnék vele jobb videokat
dec. 13. 21:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!