Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok,ti mit reagálnátok,ha kiderülne,hogy a pasitoknak van feltöltve a netre szexvideoja amin az ex csajával szerepelnek???És a közös baráti körötökben ki tudodna a dolog.Érdekelne,Megnéznétek?Szakitanátok?
Figyelt kérdés
véleményt irhatok erröl és a kort is.2022. jan. 1. 15:27
21/47 anonim válasza:
Azért egy linket én is szívesen vennék (nem csak a kérdezőtől).
22/47 anonim válasza:
Szerintem úgy korrekt, hogy a kapcsolat elején közli az ilyesmit, akinek van. Én mindent elmondtam barátnőmnek. Nincs olyan ami kiderülhet, és baj lesz miatta.
23/47 anonim válasza:
Nem szólnék semmit. Nem érdekelne különösebben.
Megnézném-e? Nem, mert annyira se érdekel, hogy nézegessem.
24/47 anonim válasza:
attol fugg, milyen video, milyen celbol keszult es miert lett feltoltve.
ha ok ketten dobtak fel penzkereseti celbol az cink, megkernem, hogy vegye le, mert szamomra kellemetlen lenne valszeg
ha a csajon akart bosszut allni, akkor meg valszeg elgondolkodnek a kapcsolat jovojen, mert nem szeretnek igy jarni en is
25/47 Dóri19$ válasza:
Töltenék fel én is magamról 19L
26/47 anonim válasza:
Remelem akik ezert szakitanának csakis szuz ferfiakkal kezdenek
Igazi fapin@k vagytok
27/47 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semi gáz mivel EX
Nekem is vannak ilyen videóim az emberek többsége csinál. Igaz nekem nem a neten van fent
24/L
29/47 anonim válasza:
Ha az exével van fent videó nem érdekel
De ha rólunk tett volna ki ilyet fel is jelenteném.
29N
30/47 anonim válasza:
Megnézném, érdekelne, lehet még izgatna is. A barátok véleménye nem igazán érdekel, sőt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!