Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Kit dugtak rommá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kit dugtak rommá szilveszterkor?

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 14:23
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
95%
Rommá nem, de 5 sráccal volt egyszerre szex. De ez nem csak szilveszterkor van :)
2022. jan. 4. 01:08
 32/46 anonim ***** válasza:
48%
Engem rommá szexelt a két 20 éves, ma már mentem tanítani a gimibe, de még mindig sajgott a puncim:)
2022. jan. 4. 01:20
 33/46 anonim ***** válasza:
70%
Szia 32 es.Tanítónéni vagy?
2022. jan. 4. 01:48
 34/46 anonim ***** válasza:
40%

Igeeen 😃😃😃

Annyira vágytam már rá ☺️ még 2 nap múlva is éreztem a puncimon, popsimon, torkomon. De rágondolva is még mindig iszonyat jó izgató érzés tölt el. A két legjobb negyvenes pasi kollégámmal lehettem együtt 😍 ahhh dupla behatolásnál egyszerre bennem ahogy a két farok többször elélvezett, az valami csodálatos volt. Azóta is többször masztizok erre. Most, hogy visszagondoltam is baromira felizgat... Remélem lesz még ilyenre lehetőségem velük.

21L

2022. jan. 4. 10:59
 35/46 anonim ***** válasza:
76%

#34 vagyok

Nem, nem fogok akarkikkel sem ismerkedni itt, sem kettesben, sem többesben szexelni, pénzért sem. Az egyik pasi nős, a másiknak van barátnője. Szex volt, ha lesz még az is szexről fog szólni, nem arról, hogy a kapcsolatukat szétbarmoljuk. Sosem tenném. Maximális diszkréció mellett történt és történik minden. A munkahelyen jóban vagyunk nagyon, mindig is megvolt a titkos kis flörtölések, nincs ebből probléma most sem, sőt. Egy huncut mosoly mögött most több van mint eddig! Izgató. Nem gáznsk vagy problémanak tekintjük. Megbeszéltük előtte,hogy csak szex.

2022. jan. 4. 12:00
 36/46 anonim ***** válasza:
90%
Az lemaradt, hogy remélem minden privát üzenetrt írónak sikerült a kíváncsiságat kielégíteni. #34
2022. jan. 4. 12:01
 37/46 anonim ***** válasza:
4%
#34: Mindjárt okadok, hiába kamu, de akkor is:D
2022. jan. 4. 13:32
 38/46 anonim ***** válasza:
36%
Jo volt a szilveszter, hazinuli volt ismerosokkel egy nagy hazban, 40+ ember. Egy ido utan elegge fulledt lett a hangulat, vegul jokat szexeltem, tobbesben is, sokminden osszejott. L
2022. jan. 4. 16:02
 39/46 anonim ***** válasza:
86%

Szilveszterkor minden más!

Én is orgián voltam, de én nem szexeltem senkivel, mert ez volt az első ilyen bulim. Megnéztem másokat, meg smároltam egy párral, de nem dugtam senkivel!

Legközelebb már felszabadult leszek.:)

2022. jan. 4. 16:46
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
engem
2022. jan. 4. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!