Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/46 anonim válasza:
Kicsit irigylem aki jót szexelet. Bár azt nem akiben egyszerre is voltak többen.
22/46 anonim válasza:
Gondolatban mindenkinek meg volt, még az is akit nem kellett volna. Milyen társadalomban élünk, ahol anonimak a hozzászólások és 150%-ban kamusak. Itt tart a világ, sajnos. Nem baj, nemsokára kipusztulunk.
23/46 anonim válasza:
Sajnos csak maszatolás volt, elég béna volt a srác... de legalább kinyalt utána rendesen.
24/46 anonim válasza:
A férjem és a barátunk jópár éve meg szokta hívni a szingli ismerőseiket és ilyenkor már rajtam áll,hogy meddig játszom az idegeikkel,de amikor már én is be vagyok gerjedve,minden megengedett.Most csak 5-en voltunk,de a nyári bográcsozások alkalmával voltunk már 7-en is.Szeptember közepe óta most tudtam kiélni magam,a következő majd május környékén várható.
25/46 anonim válasza:
Szoval ha jol ertelmezem te es 4 pasi? Huhh es 6 is volt mar. Jol birod szusszal meg felesegkent is:)
26/46 anonim válasza:
#24-es Jó nagy igénytelen k.rva vagy
27/46 anonim válasza:
Az adott szituációban nem hiszem.Az,hogy valaki szeret szexelni miért olyan borzalmas számodra?Mindenki örömére van és nem anyagi javakért.
28/46 anonim válasza:
Picit szegyellem, de engem 3 pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!