Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú volt, de gumi nélkül, 3-szor nyomta belém, elélvezésig.
Emlékszem ahogy felálltam, hogy a lábamon a váladéka.Bugyimat vagy 10 percig nem tudtam felhúzni, míg ki nem folyt rendesen.
26L
2 srác volt, abból az egyik 22 éves, hatrahuzva a hajamat dongette a puncimat hátulról, míg a másik 30 korulit szoptam és a melleimet masszírozta, isteni volt:)
27/N
Ezekből a válaszokból mennyi a fiú?
Van egyáltalán női válasz is ezen kérdés alatt?
Gyanús nekem ez a sok szilveszteri szexkaland.
Miért gyanús? Oké tudom sokan adják ki magukat lánynak miközben fiúk de ha beszélsz vele és nem annyi az iq-d mint ahány füled van akkor hamar eesik hogy nem lány. Megismerni az írásáról hogy lány. Másrészt 10 milliós ország, abból itt van kb 15 szex kaland tehat 30-40 ember (harmasok, swingerek) egy olyan oldalon amit tobb ezren hasznalnak rendszeresen de lehet tizezren is koztuk fiatalok is. Innen nezve nem sok. En is szeretek ide feljarni mert nevtelenul lehet a szexrol beszelni nyitottan gatlasok nelkul es kaptam mar innen jo par jo otletet. Nincs baj a szexualis eletemmel, egyszeruen jo errol a temarol beszelni es velemenyt/elmenyt cserelni. Nyugodtan lepontozhattok:)
Ja es nem kell privat pasiktol, nem szeretnek kardozni:D
Emgem nem, házibuliban voltunk a barátommal,ott nyilván nem :D
De ma reggel a barátommal igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!