Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én töltenék el szívesen egy estét Dúró Dórával?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép teste és cicije van. Privátban is lehet írni.2021. dec. 30. 20:26
61/71 A kérdező kommentje:
Az utolsó nagyon jól mondja XD
2022. júl. 20. 00:24
62/71 anonim válasza:
51. Nezz utána, pont h nem fideszes.
63/71 anonim válasza:
Kedves utolsó!Miért ôfelsége ellenzék mit csinàl amikor bejelentették a megszorítàsokat?Segítek..nyaralnak...havi 2.4 millióért .
64/71 anonim válasza:
#64 valahogy az jobban szúrja a szemem, hogy a válság, infláció közepén hirtelen a kedves miniszterelnök úr fizetését is sikerült 4,9 millió forintra megemelni 🤷🏻♀️ Vagy a miniszterekét 4 millióra. Vagy az államtitkárokét 3,3 millióra.
65/71 anonim válasza:
Értem,az zavar..L.fasz tételnahhoz kéoest amennyit a rezsin fogunk fizetni ..Utàlom Orbànt de lerakot valamit az asztalra..Te hol szereztél jogi diplomàt?Vagy esetleg az Aldiban pucolod a sz.rt?
A fizetését pont lesz.rom..Az jobban zavar hogy mellette adhoc lehetetkeníti el a Kata-s vàllalkozókat..Meg a rezsivel az embereket..S az ellenzék meg nagyban kussol..Vagy szerinted az normàlis ha egy ellenzeki képviselô felveszi a havi 2.4 milliót s NEM is dolgozik csak szarik bele?Orbàn legalàbb dolgozik,bàr ne tenné mert mindent szétbasz..De az ellenzék még erre is képtelen..Balfaszok gyülekezete..Ellenzéki értelmiségiként az én pofàm ég..
67/71 anonim válasza:
Vigyázni kell, nehogy ledarálja a fütyköst
68/71 anonim válasza:
„Áthívom a Dúró Dorkát
Telibe kúrom a torkát
Azt hittem para lesz belőle
Erre állva tapsol az ország”
69/71 anonim válasza:
Legalább ketten vagyunk...! Nagyon szeretem Dórát, minden porcikáját, gyönyörű, eszement szexi nő...!
70/71 anonim válasza:
65. Ezt szerintem gondold át újta. Orban dolgozik?😄 7 vicce. Kicsit nézz körül az utcán... birka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!