Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én töltenék el szívesen egy estét Dúró Dórával?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép teste és cicije van. Privátban is lehet írni.2021. dec. 30. 20:26
11/71 anonim válasza:
Most neztem meg a kepeit, hát...ha szingli lennék felhúznám párszor😉
12/71 anonim válasza:
Benépesíteném az egész volt szittya Szkíta birodalmat kékszemű szőkehajú FEHÉR gyermekekkel és Brüsszel ellen háborút indítanék a frissen nemzett hadaeregünkel.
13/71 anonim válasza:
Nem is csak egy estét töltenék el vele. Szexi nő.
14/71 anonim válasza:
nem tudom ki hogy van vele de ha nekem áll akkor a ph ra megyek fel nem pedig politikát nézni... elég rossz ennyi kommentet olvasni hogy milyen megalázó vele szemben (nem az hogy "jaj de jól néz ki" hanem hogy "felhúznám" meg ilyenek) a politikában teljesen mind1 ki hogy néz ki, a lényeg hogy mennyire tiszteséges, ez ügyben szimpatikus Dóra! de ami itt a komment szekcióba megy az több mint szánalom!
15/71 anonim válasza:
Nem csak te kérdező, én is kipróbálnám :P
16/71 anonim válasza:
Nahát Kedves kérdező hogy te mekkora paraszt vagy!
17/71 anonim válasza:
14. Ez nem politikai kerdés, hanem egy szexualitassal kapcsolatos megközelítés. Itt mindent meg lehet kerdezni, akármekkora hülyeseg, keptelenség. Ebbe szerintem nincs kivetni valo.
18/71 A kérdező kommentje:
Köszönöm 17-es végre Valaki...
2022. jan. 8. 21:48
19/71 anonim válasza:
Tetszik. Szívesen boldoggá tenném, hogy ne kelljen szánalmas ilyen szánalmas póttevékenységekkel töltenie az életét.
20/71 anonim válasza:
Megmasszíroznám a születésnapján;)
F34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!