Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én töltenék el szívesen egy estét Dúró Dórával?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép teste és cicije van. Privátban is lehet írni.2021. dec. 30. 20:26
1/71 anonim válasza:
Nem, nem te vagy az egyetlen. Számomra is nagyon vonzó nő. Hol láttad már a cicijét?
2/71 anonim válasza:
Hajrá MHM! Se Orbán, se Gyurcsány!
3/71 A kérdező kommentje:
Sok képen látszik, hogy milyen szép formás mellei vannak.
2021. dec. 30. 20:30
4/71 anonim válasza:
Én nagyon szívesen ledarálnék vele pár könyvet!
5/71 anonim válasza:
Igen és a bikinis képein is nagyon vonzó! :)
6/71 anonim válasza:
Szép lány, de nincs benne semmi extra, ami miatt úgy beindulnék rá, kissé olyan "duci kislányos" arcvonása van!
Ha már politikusnő, akkor én inkább Varga Juditot vinném ágyba!
8/71 anonim válasza:
Én is így vagyok vele kérdező. De akár több alkalmat is eltöltenék vele. 32/F
10/71 anonim válasza:
Nem csak te. Engem is nagyon izgat, de biztos komoly igényei is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!