Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én töltenék el szívesen egy estét Dúró Dórával?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép teste és cicije van. Privátban is lehet írni.2021. dec. 30. 20:26
31/71 anonim válasza:
Az egyik legszebb csaj a jelenlegi politikai gárdában. Ritka madár a szép lány ebben a szakmában. Rácz Zsófia, Demeter Márta még aki eszembe jut hirtelen.
Sajnos inkább az ijesztő bányarémek vannak többen mint Vadai Ágnes, Kunhalmi Ágnes, Lendvai Ildikó.
32/71 anonim válasza:
Én is szívesen eltöltenék vele egy estét,
33/71 anonim válasza:
Szívesen segítenék neki összehozni még egy babát. :)
34/71 anonim válasza:
Én is ellennék vele hármasban egy cigánycsajjal, na az tuti izgalmas este lenne:)
35/71 anonim válasza:
Most neztem. Tudjatok kivel töltenek el meg szivesen egy ejszakát? A horvát elnök asszonnyal. Nekem nagyon bejön. Brutál szexi.
37/71 anonim válasza:
Igen. Meg a Szentkirályi Alexandrával is, mert miközben nyög, legalább valami értelmes is jönne ki a száján.
38/71 anonim válasza:
Nem tudom, én szeretem, ha van a partneremnek gerince.
39/71 anonim válasza:
Az elmúlt években sokat öregedett, azelőtt én is szívesen elszórakoztam volna vele.
40/71 anonim válasza:
31 - es. Lendvai Ildikó, ha nem mai tyúk.. életkor 75 év
minden kornak megvan a maga bája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!