Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Föltött nagy és kisajkak, mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
A volt barátom egy mondhatni plasztikai sebész volt, aztán belementem, hogy feltöltse a nemiszervem szilikonnal, de sajnos úgy hozta az élet, hogy el kellett valnunk aztán számomra kissé zavaróvá vált ez a dolog, vagyis inkább problémássá. Főként fehérnemű és nadrág vásárlása terén. Megmondom őszintén eltávolíttatni nem szeretném, nem is hiszem, hogy tudnám, de abban lenne segítségre szükségem, hogy, ha esetleg valaki van még így rajtam kívül, hol talál magára ruhákat amik nem zavarják így, vagy ez mekkora hátrányt jelent a későbbiekben?2021. dec. 29. 01:38
12/17 anonim válasza:
Járj bugyi nélkül és bő nadrágban vagy szoknyában.
Ekkora mesét nem hallottam még!
Azért jó ide jönni olvasgatni, mert felnőtt emberek és gyerek szintén vannak. Mint régi Bravó újságban: meg torolkoztem apám törölközőjével, terhes lehetek?
Egy és ugyanaz a szintű Droid barmok.
14/17 anonim válasza:
Hát az érdekes, mert már volt ilyen csajom akinek dús vastag puncija volt de nem volt probléma.
Neked inkább érzékeny lehet az a baj.
15/17 anonim válasza:
Hát én is nagyon kiváncsi lennék arra a puncira,nem értem hogy zavarhat a ruhaválasztásban
16/17 anonim válasza:
Tehát neked alul Donald kacsa, nem felül?
17/17 anonim válasza:
Hát én se tudom elképzelni, hogy mekkora lehet az a nagyajak, hogy egy nagyobb méretu bugyiba nem fér bele.
A csajom már nem egyszer vett véletlenul eggyel kisebb bugyit, és bizony még az is jo rajta. Ugy hogy ezt elképzelni se tudom, mennyi szilikon van ott, hogy nem tudsz bugyit venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!