Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szeméremajkakkal rendelkező hölgyek, melyik változatnak örültök inkább egy olyan férfi részéről aki imádja a nagyobb kisajkakat?
1. Ha a férfi úgy tesz mint ha észre sem venné, hogy nagyobbacska
2. Ha a férfinek tetszik, hogy nagy ezt ki is mutatja, imádja, kényezteti stb?
Nyilvánvalóan mindenki annak örül jobban ha a partnere azt jelzi hogy nemcsak elfogadja, de egyenesen imádja azt amilyen.
Ugyanakkor ez a tulajdonság az ami már csak akkor derül ki amikor a szimpátia, bizalom, vágy már megvan ahhoz hogy az ágyban legyenek. Ha előtte egy pasi ezt felveti, rákérdez akkor kioffolják mert nem szeretik a nők ha egy szál p.nának nézik őket.
Nekem eddig három partnerem volt, egy több éves kapcsolat meg két barátság extrákkal. Első két férfi nem mondott rá se negatívat se pozitívat.
A harmadik férfi akivel voltam, ő imádta hogy olyan amilyen, és hatalmas lelkesedéssel és kedvességgel bánt velem, ki is hangsúlyozta többször mennyire tetszik neki. Nagyon jól esett, és éreztem hogy a kommunikációja által kevésbé szorongok emiatt, noha amúgy nagyon frusztrált mindig is hogy úgy néz ki ahogy. Szóval egyértelműen az a jó ha lekommunikaljak a felek ezt.
A barátnőmnek is hatalmas kisajkai vannak és azért nem szeretem, mert állandóan feláll a szerszámom, ha a kilógó kisajkaira gondolok. 😂
Imádom a salátás pinát, minden szex előtt kinyalom, hihetetlenül izgató, hogy egy olyan pinát nyalhatok.
Azért, a lányok többségének inkább babapuncija vagy olyan „átlagos” puncija van, sokkal ritkább a salátás.
Ez az én és a barátaim tapasztalata. Lefeküdtem már pár lánnyal és alig volt 1-2, akiknek nagyobb, kilógó kisajkai voltak.
Kb. 30-40 lányból olyan 5-6 mindösszesen.
5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!