Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak kilógó kisajkai vannak, akkor a húgának is?
Én megkérdeztem a volt barátnőmtől, h a tesója puncija is olyan forma- e, mint az övé típusra, és igen volt a válasz.
Ez egyébként abból eredt a kérdés, h a cucijük különböző.
Az övé kisebb, nagy és sötétetebb bimbóudvarral, a tesója melle nagyobb, és világosabb, kisebb udvarral.
Tehát az, h egyforma a puncijuk, de különbözik a cicijük, azt bizonyítja, h akár a puncijuk is különbözhetne a tesóknak, de nekik éppen nem. :D
Van 2 lánytesóm 4 év van köztük. Melleikben kicsi a különbség, a puncijukban viszont van.
Ami látványos, az a szőrzet, a kisebbik hugomnak sötét színű teljes dzsungel van egészen a combjáig, nagyobbik hugomnak világosabb és kevesebb szőrzete van. Illetve elmondásukból tudom, kisebbik hugomnak kevésbé salátás, nagyobbiknak jobban. De más különbség nincs.
Meglepő lehet, de mivel a gyerekek/ testvérek 2 különböző genetikájú ember gyümölcsei (jó esetben...), így sokfajta kombináció létrejöhet, a két testvér nem is kell hasonlítson egymásra: pl. az egyik lány tiszta anyja, másik tiszta apja akár arcra...
Ezen még csak bonyolít ha a nagyszülő géneket is vesszük, márpedig sok tulajdonság köztudottan ugrik egy generációt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!