Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lánynak kilógó kisajkai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak kilógó kisajkai vannak, akkor a húgának is?

Figyelt kérdés

2021. szept. 28. 00:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem, nincs összefüggés.
2021. szept. 28. 00:12
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Lehet mindkettőnek és lehet csak egynek ez nem ezen múlik például lehet az anyjuknak is kevésbé lógó nekik meg nagyon
2021. szept. 28. 00:13
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Inkább a nővérének.
2021. szept. 28. 00:14
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Nézd meg mindkettőt közelről és megtudod 😂 Ja amúgy nincs összefüggés, ismerek olyan testvérpárt ahol az egyik 195 cm magas, a tesója meg 175 cm, na pont így fog szóródni minden más tulajdonság is.
2021. szept. 28. 01:58
 5/19 anonim ***** válasza:
86%
Mi közöd a hugahoz! Fantasztikus kapcsolatod lehet ha a hugarol fantazialsz!
2021. szept. 28. 05:02
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

Én megkérdeztem a volt barátnőmtől, h a tesója puncija is olyan forma- e, mint az övé típusra, és igen volt a válasz.

Ez egyébként abból eredt a kérdés, h a cucijük különböző.

Az övé kisebb, nagy és sötétetebb bimbóudvarral, a tesója melle nagyobb, és világosabb, kisebb udvarral.

Tehát az, h egyforma a puncijuk, de különbözik a cicijük, azt bizonyítja, h akár a puncijuk is különbözhetne a tesóknak, de nekik éppen nem. :D

2021. szept. 28. 05:38
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam többször is mindkét hugom puncija és eltérő mindhármunknak.
2021. szept. 28. 06:59
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
Nővérem puncija szinte teljesen ugyanolyan, mint az enyém. Ő kicsit ducibb szóval emiatt van eltérés, amúgy egyforma. Viszont a mellünk, meg a testünk többi része már jobban különbözik.
2021. szept. 28. 07:41
 9/19 anonim ***** válasza:
95%

Van 2 lánytesóm 4 év van köztük. Melleikben kicsi a különbség, a puncijukban viszont van.

Ami látványos, az a szőrzet, a kisebbik hugomnak sötét színű teljes dzsungel van egészen a combjáig, nagyobbik hugomnak világosabb és kevesebb szőrzete van. Illetve elmondásukból tudom, kisebbik hugomnak kevésbé salátás, nagyobbiknak jobban. De más különbség nincs.

2021. szept. 28. 08:32
 10/19 kalandvagy1986 ***** válasza:
94%

Meglepő lehet, de mivel a gyerekek/ testvérek 2 különböző genetikájú ember gyümölcsei (jó esetben...), így sokfajta kombináció létrejöhet, a két testvér nem is kell hasonlítson egymásra: pl. az egyik lány tiszta anyja, másik tiszta apja akár arcra...

Ezen még csak bonyolít ha a nagyszülő géneket is vesszük, márpedig sok tulajdonság köztudottan ugrik egy generációt... :)

2021. szept. 28. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!