Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lánynak kilógó kisajkai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak kilógó kisajkai vannak, akkor a húgának is?

Figyelt kérdés

2021. szept. 28. 00:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

Nagy az esély rá, mert még is csak hasonló a genetikájuk.

Gyakorlatban visszagondolva egy lány testvérpárral voltam olyan kapcsolatban, hogy buliból kimentünk "sétálni", csak csókolózás, tapizás, punci simogatás, ujjazás volt, mivel nem ágyban voltunk és sötét is volt már nem emlékszem, hogy mennyire volt egyforma a puncijuk. (Mind kettő leszopott, a fiatalabb ügyesebb volt.)

2021. szept. 28. 09:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs összefüggés, a nővéremé és az anyukámé is teljesen más mint nekem
2021. okt. 11. 21:51
 13/19 A kérdező kommentje:
Mikor meg hogyan látjátok a testvéretekét, meg anyukátokét?
2021. okt. 12. 00:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

En ugy lattam meg a hugaim puncijat hogy strandra mentunk egymas elott oltoztunk at. Amugy sem vagyunk szegyenlosek egymas elott.

Anyukamet pedig akkor amikor wellnessben voltunk kettesben.

2021. okt. 12. 06:37
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés. Két lányom van, mindegyiknek más a puncija mint nekem. Nekem kis dudorodó barack, az egyik lányyomnak saláta, a másiknak kis diszkrét rejtett. Sőt még anyámét is láttam amikor beteg volt, és én fürdettem még ott lent is neki meg hatalmas csiklója lógott ki. Ebben semmi összefüggés nincs.
2024. márc. 14. 12:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi osszefugges nincsen.
2024. márc. 14. 21:38
 17/19 anonim ***** válasza:
25%
Remélem egyik nõrokonom se fog itt az én puncimról ömlengeni ismeretlen kanos pasiknak. Még névtelenül is undorító belegondolni. Mindenki ecsetelje csak a sajátját, másét meg hagyjuk békén.
2024. márc. 15. 05:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ex barátnőmnek nagy kilógó kisajkai voltak, húgának meg nem.

Hugi mellei hatalmasak voltak, exem cickói átlagosak.

2024. ápr. 17. 14:22
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az apjának.
2024. ápr. 17. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!