Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb lány, akinek extra nagy kisajkai vannak, azok szégyellik?

Figyelt kérdés
Személy szerint nekem nagyon tetszik, sokkal inkább, mint akinek kicsi. És sajnos nagyon ritka az, akinek szép nagyok.

#kisajkak #Szemérmeajak
2021. júl. 29. 01:00
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nagyobbak (privátokat nem kérek köszi...)

3 barátom volt, a jelenlegi nem számolva... Az első, nyalásnál szó szerint elfintorodott... A második és a harmadik pedig vagy vitánál, vagy szakításnál lömte hozzám, hogy egyébként marha undorító, és sokkal szebb a rendes p*nci...

Szimplán ezért :)

2021. júl. 29. 01:07
 2/10 A kérdező kommentje:

Jó, akkor nem írok privátot. :)

Csak annyit, idiota volt akkor mindegyik. De tenyleg. :)

2021. júl. 29. 01:11
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Engem is felizgat ha nagyok a szeméremajkak, de én nem is a kislányos filigrán lányokhoz vonzódom, hanem az érett nőkhöz.
2021. júl. 29. 01:12
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Izlések és pofonok... Az évek alatt felfogtam, hogy nekem ilyen van. Van olyan akinek tetszik, van olyan akinek nem
2021. júl. 29. 01:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Szintén mint a 4es
2021. júl. 29. 01:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Es van kedve privizni ilyen nagy ajku lanynak?
2021. júl. 29. 01:45
 7/10 cseppszi ***** válasza:
91%
elég gáz , ha egy rejtett testrés milliméteres eltérésein áll vagy bukik egy kapcsolat. Egyrészt önelfogadási válságot is okozhat másrészt meg egy büdös patkány az a pasi aki ezt hozza fel veszekedés témának és ezért szakít. (addig jó volt ? utána meg már mégse ? ) lehet lepontozni - vállalom !
2021. júl. 29. 02:58
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Számomra mind kettő izgató. Én szeretem mind kettőt. De igen egy kicsit jobban tetszik az olyan punci amelyik e van borotválva és nem látszik ki a nagy ajkak közül. Az egy kicsit tinédzseres.
2021. júl. 29. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:
89%

én pont azt kaptam meg egy pasitól, hogy a salátapunci az ideálja

az enyém egyáltalán nem olyan

nem dobott ki az ágyból, de azért lehetett volna benne annyi, hogy nem teszi szóvá, vagy ne adj' Isten füllent, hogy az enyém milyen szép/legszebb/tökéletes stb, ha már úgyis rám fanyalodott

persze az udvarias/intelligens pasi ma már ritka, mint a fehér holló

2021. aug. 15. 00:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom de számomra a punci kinézete teljesen mindegy. A nő tetszik, őt akarom, őt szeretem. Ha extra nagy kisajkai vannak, annál jobb, szeretni fogom a tulajdonosával együtt!!
2021. okt. 16. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!