Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondoltok az extra alacsony lányokról?
Figyelt kérdés
Akik mellkasotokig érnek, 140 körüli lányok?2021. júl. 28. 12:56
1/13 anonim válasza:
engem kifejezetten izgatna 1 ilyen lány, mert kipróbálnék pár dolgot amit főleg alacsonyabb lányokkal lehet :)
bár husisabban tetszene a legjobban és persze megfelelően bevállalós, perverz belsővel :P
2/13 anonim válasza:
140 azért nem... 150-160 közti lányok az ideáljaim. Sokkal jobban izgatnak mint a velem egy magas lányok (170)
3/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy, nem ez alapján preferálok. Ha fejben rendben, a többi másodlagos, ugyanúgy beleszeretek.
4/13 anonim válasza:
nagyon bejönnek 150-165cm körül, 140cm kipróbálnám, de ő már tényleg akkor állva leszopna :D
5/13 anonim válasza:
Izgato, foleg ha hozza 40 kg alatt van. Csak felkapom es huzogatom a farkamon.
6/13 anonim válasza:
Mivel én férfi létemre én is extrém alacsony vagyok (158) ezért nyilván ők jöhetnek számításba.
7/13 anonim válasza:
Alacsony pasiként kifejezetten örülnék, ha találnék olyat, aki alacsony...
8/13 anonim válasza:
Ó bár találnék ilyet 🙏
185 cm vagyok imádnám!
9/13 anonim válasza:
Én 183 cm vagyok, volt egyszer pár hétig egy 145cm alacsony csajom, aki nagyon vékony volt. Igazi kislányos alkat, pici kerek popsival és pici mellekkel. Az volt a legjobb, hogy úgy forgattam, dobáltam magamon, ahogy csak akartam :)
Szerintem az egyik legjobb csajom volt, pici kezével alig érte át a farkam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!