Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Végülis mit akar ez a férfi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végülis mit akar ez a férfi?

Figyelt kérdés
Tánctanár engem nem tanít, eleinte aztmondta nem kezd táncosokkal mármint kapcsolat de kalandot felajánlót nekem amit visszuatsiottam (tetszik, de nem akarom h kitudodjon) de ennek ellenére ír. Megkérdeztem minek ír ha se kapcsolat se szex nem lesz köztünk mondja h hiába tetszem neki kapcsolatot nem akar a szex meg miattam nincs de h szeret velem beszélni. Sok mindenről beszelünk és szimpi vannak szexuális elszólásai de 2 hete reggeltől hajnali 2 3 ig beszelünk ahogy van időnk. Ő 32F én 21 L kérlek segítsetek mi a fiú valódi szándéka?
2021. dec. 28. 01:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván táncba vinni téged de nem a parkettára! Szóval szeretne veled szexkapcsolatot kialakitani !
2021. dec. 28. 01:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg akar dugni.
2021. dec. 28. 01:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz ami eddig is volt - meg akar dugni. Nem adta fel a dolgot, úgy van vele próbál lyukat beszélni a hasadba hátha beadod a derekadat (a tiédbe IS meg valószínűleg veled párhuzamosan más csajokéba IS - aki nagy p.ncibubus az mindig több vasat tart a tűzben).
2021. dec. 28. 01:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Írd neki, hogy mutathatna pár táncmozdulatot.
2021. dec. 28. 01:56
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Ami eddig is. Meg akar dugni. Látja milyen naiv vagy és azt gondolja, hogy ha puhít egy kicsit, beadod majd a derekad. Ami mondjuk be is jön neki, mert te kajak átdumálgatsz vele éjszakákat, meg itt kérdezgeted hogy vajon mit akarhat.

Ha nem akarsz vele szexet (amit én se javaslok egyébként), akkor szakítsd meg ezt a beszélgetést.

Köztünk szólva 21 éves létedre lehetne egy picit több eszed.

2021. dec. 28. 02:23
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Puhít, kitartóan.
2021. dec. 28. 04:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az a helyzet, hogy semmi mást nem akar mint kettyinteni veled párszor!

Nyilván úgy van ahogyan az elöttem szóló mondta, több vasat is tart a tűzbe, s aki meg áll, azt fogja dugni, akár párhuzamban veled!

Honnan tudom, mert sajnos ilyen vagyok én is, gátlástalanul fog hazudni neked is, hogy puncihoz jutthasson, s mikor már megkapott, pontossan addig fog használni amíg ez neki semmilyen kényelmetlenséggel nem jár!

2021. dec. 28. 06:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Ő nem akar kapcsolatot, te nem akarsz csak szexet.

Az érthető ő miért nem hagy, de te minek írsz neki vissza? Egyértelmű hogy innen max ő kapja meg amit akar és nem te.

2021. dec. 28. 06:24
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Hát a kérdésből kiderül hogy nem az eszed tetszik neki.
2021. dec. 28. 07:16
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom, miért állítjátok be erkölcstelennek, rossznak azt, amit a tánctanár tesz. A kapcsolat nem tart feltétlenül élethosszig, de mindenesetre nem valami szeretet nélküli, csak a szexen, az élvezeten alapuló dolog. Nekem az a benyomásom, hogy az a férfi kapcsolatot szeretne, természetesen szexszel. Mint minden férfi, a nőtől. És jó esetben a nő is, a férfitől.
2021. dec. 28. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!