Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végülis mit akar ez a férfi?
Ami eddig is. Meg akar dugni. Látja milyen naiv vagy és azt gondolja, hogy ha puhít egy kicsit, beadod majd a derekad. Ami mondjuk be is jön neki, mert te kajak átdumálgatsz vele éjszakákat, meg itt kérdezgeted hogy vajon mit akarhat.
Ha nem akarsz vele szexet (amit én se javaslok egyébként), akkor szakítsd meg ezt a beszélgetést.
Köztünk szólva 21 éves létedre lehetne egy picit több eszed.
Sajnos az a helyzet, hogy semmi mást nem akar mint kettyinteni veled párszor!
Nyilván úgy van ahogyan az elöttem szóló mondta, több vasat is tart a tűzbe, s aki meg áll, azt fogja dugni, akár párhuzamban veled!
Honnan tudom, mert sajnos ilyen vagyok én is, gátlástalanul fog hazudni neked is, hogy puncihoz jutthasson, s mikor már megkapott, pontossan addig fog használni amíg ez neki semmilyen kényelmetlenséggel nem jár!
Ő nem akar kapcsolatot, te nem akarsz csak szexet.
Az érthető ő miért nem hagy, de te minek írsz neki vissza? Egyértelmű hogy innen max ő kapja meg amit akar és nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!