Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire okoz problémát egy felfele álló farok ? Vagy mennyire jön be nektek az ilyen ? írjatok kort is .
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 12:18
3/10 anonim válasza:
Miért merre kellene állnia mikor merev? 😂 Ha arra gondolsz, hogy felfelé görbül - a Peyroine elváltozás nem gond, ~30 fokig semmiben sem gátolja a szexualitás megélését, felette urológus felkeresése javallt.
4/10 anonim válasza:
még csak örülj is neki, mert ezzel a "G pont" körüli szöveteket tudod akaratlanul is izgatni
6/10 anonim válasza:
Mar ebbol is problemat csinalunk ?
7/10 anonim válasza:
Amíg nem lefelé vagy oldalra áll, addig nekem jó.
8/10 anonim válasza:
Inkább felálljon mint impotens legyen.
9/10 anonim válasza:
Nem értem. Ez a természetes iránya egy erektált pénisznek, szinte hozzásimul a hashoz. Az ettől eltérő irány a szokatlan, furcsa, pl. ha előremered, vagy pláne, ha inkább lefelé. De azokkal is mindent meg lehet csinálni, csak legyen minél keményebb, az fontosabb még a nagy méretnél is.
10/10 anonim válasza:
Mindig ilyet akartam, de csak előre néző jutott 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!