Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lelki okok miatt potenciában bizonytalan, ugyanakkor gyengéd, odaadó pasi esetében nektek, nők, mennyire fogadható el, ha probléma esetén a pasi vágyfokozót/viagrát vesz be?
Egy lelki okot fel lehet oldani megfelelő pszichológussal.
Mindazonáltal örülnék, hogy belássa a helyzetét és próbálja megoldani gyógyszerrel. Viszont hosszú távon neked is jobb lenne ha leküzdenéd a problémádat és visszanyernéd az erődet.
Az az igazság, hogy bármennyire is tudom, hogy lelki probléma tönkreteszi a libidót... mégis lenne bennem egy apró gondolat miszerint nem vagyok elég vonzó neked.
Én olyan cipőben voltam nem olyan régen hogy a második menetre nem működött a cerka. Le ültem a párommal beszélgetni és jobban oda figyelt rám azóta óriási a változás. Mondjuk ha több szex lenne még jobban örülnék.
37F
Alapvető hiba a Viagrára, mint vágyfokozóra tekinteni. Nem az. Libidó nélkül semmit sem ér. A merevedést segíti, illetve annak megtartását.
Azt javaslom, hogy egyrészt egy negyed tablettát vegyél csak be, neked elég lesz annyi is. Másrészt nem kell elmondani, ha bizontalan vagy az elfogadásában. A lelki okot meg fogja szüntetni az, hogy sikerül a potenciádat megtartani, egy idő után már az a negyed se fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!