Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha meghal a szex, meghal a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meghal a szex, meghal a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Párommal méretbeli különbségek vannak köztünk. Ő túl nagy, nekem meg fáj. Sokszor sokmindent próbáltunk, de semelyik módszer sem vált be. Én meg már belefáradtam. Ha eszembe jut vele a szex, csak a fájdalomra tudok gondolni és ez teljesen elveszi a kedvem. Nem tudom ezért e, vagy másért, de az erotikus dolgokhoz sincs már úgy kedvem. Pedig tudom, régen nem ilyen voltam. Orál még van oda-vissza, és az jó is, csak ahhoz is egyre kevesebb kedvem van.

Szeretjük egymást, meg minden és nekem ez így sem olyan vészes, meg állítása szerint neki se, mégis bennem motoszkál az érzés, hogy ez így nem jó.

2021. jan. 18. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
Tágulni lehet. De egy fasz már nőni nem tud. Úgyhogy jobb a helyzet, mint rosszabb!
2021. jan. 18. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Hát én nem tudom elhinni hogy ha felnőtt nő vagy, akkor "nem fér beléd". Onnan egy gyerek feje is kijön, úgy van a biológia. Valamit nem jól csináltok.
2021. jan. 18. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Mióta vagytok együtt?
2021. jan. 18. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

2-es, azért a szülést ne hasonlítsuk már ehhez a problémához :D

kérdező: mivel lelkileg már teljesen ráfeszültél, így azok az izmok is dolgoznak ilyenkor rendesen, nem fognak tudni megfelelően tágulni. valahogy fejben meg kéne próbálni ráhangolódni és soksok előjátékkal, óvatos tágításokkal 'felkészíteni' téged. Párod mennyire partner ebben, ő hogy vélekedik?

2021. jan. 18. 18:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Először is, aki valóban ismeri a szülés biológiai hátterét, az tudja, hogy szülés közben mekkora hormonmennyiség és milyen testi válaszreakciók kezdődnek meg közben. Ezek nagyrésze nincs jelen egy aktus során. Szép is lenne... Úgyhogy aki ilyen "nagyokos" volt, olvasson rendesen utána. Köszönöm.

Továbbá azzal nem vicceltem, hogy sokmindent kipróbáltunk már. Hiába a fokozatos tágítás, vagy síkosító, vagy bármi. Az egészet a teljes reménytelenség hatja át, ha megpróbáljuk. Könnyű mondani, hogy fejben rendezzük el, de azért ez a valóságban nem ilyen egyszerű.

2021. jan. 18. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Értem és csak jó szándékból írtam, általában ilyenkor a lelki dolgok nagyon befolyásolják a testi reakciókat.
2021. jan. 18. 18:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez teljes mértékben így van, és nem is látom, hogy bármelyikűnknek lenne ereje felülírni. Sajnos.
2021. jan. 18. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!