Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki szűz, de szopott már péniszt?
Ajaj.Többször is.
Én a szüzességemet meg akarom tartani a Nagy Ő nek. A leendő férjemnek azt fogom majd mondani, hogy előtte még soha nem voltam férfivel. Úgyhogy én most csak a számat, meg a fenekemet dugatom.
Ez az illető vastagságától függ.
17L
22
mit irigykedsz csak mert teged a doglott kutya se cumiz le?
27. 👍
Hát igen, így csinálja az, aki igazán szereti is, és nem csak a kötelesség viszi rá.
Így lehet igazán felhőtlen örömet okozni a férfinak. Nem pedig az, hogy pár perc alatt jól megrángatom, aztán viszlát kicsi kuki.
Én ffi hozzászóló vagyok, nálam ugyanez a helyzet. Elbabrálok a puncikákkal akár 1 órácskát is.
Nyalom -falom, ahogy csak tudom. Nem az, hogy egyből lerohanom a csiklót, aztán 2 perc alatt eldurran a kedves.
Elnyújtott hosszú élvezetek. Ez az igazi örömforrás.
Amikor már szinte könyörög a pali, hogy legyen befejezés, mert már annyira jó, hogy szinte fáj. Igaz Goveret?
Tökéletes.
Akkor bevetted az "altatót" rendesen. Igaz ez most nem pirula volt, és nem gömbölyű, hanem hosszúkás, de betudhatjuk egy jó nagy kapszulának.😵💊
Ami még az írásod szerint fel is robbant. 😄😁😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!