Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki szűz, de szopott már péniszt?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 10:06
11/34 anonim válasza:
A mai tinilányok válogatás nélkül szopnak össze vissza mindenféle f.szt mint a búcsús nyalókát.
Inkább a suliban tanuljanak ahelyett hogy divatból b.sznak meg szopnak.
12/34 anonim válasza:
Igen, 16 évesen tőbb srác is leszopatott házi bulikban,de még szüz vagyok, 20/l
13/34 anonim válasza:
Előbb oráloztan az 1. páromnak, mint szexeltünk. (Pár héttel)
15/34 anonim válasza:
Én is hamarabb szoptam,meg nyaltak ki,mint ahogy elvesztettem.Ez több,mint húsz éve volt,akkor is így volt.
37N
16/34 anonim válasza:
"peniszt" nem!! f@szt igen!!tobbszor is a sulibann!
most 40N
17/34 anonim válasza:
Én korán kezdtem, mert a szexre szükségem volt, de a szüzességemet nem akartam elveszteni fiatalon.
14 voltam amikor először volt a számban "műszer".
Szerencsére nagyon jól csinálta, és odafigyelt rám, így nem volt kellemetlen az élmény.
Megtetszett a dolog, így aztán minden lehetőséget kihasználtam ami csak adódott.
Kb 3 évig "csak" szoptam, meg nyalattam magam.
20/34 hun_74 válasza:
Engem, már pippantott le szűzlány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!