Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki szűz, de szopott már péniszt?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 10:06
2/34 anonim válasza:
Barátnőm is ilyen volt. 18 éves koráig szűz volt, de előtte már 3 srácot lepippantott.
3/34 anonim válasza:
Már nem vagyok szűz, de a páromat egy darabig csak orálisan kényeztettem, mielőtt lefeküdtem vele. Sokkal felkészültebb voltam így az első alkalomra.
4/34 anonim válasza:
Engem pár éve leszopott egy 18 éves szűz lány.
Imádta csinálni, én meg imádtam, ahogy szopott!
Annyira jól csinálta, hogy el sem hittem volna róla, hogy még szűz, ha utána nem nyalom ki és látom, hogy tényleg megvan még a szűzhártyája is! :O
5/34 anonim válasza:
most már a lányok többsége így kezdi
6/34 anonim válasza:
Igen szüz vagyok, de már 7 srácot is leszoptam, 18/l
7/34 anonim válasza:
4-es…… ezen elröhögtem magam…. Láttad a szűzhártyát…. Te láttál már puncit, ha ilyet le mersz írni? 😄 34L
8/34 anonim válasza:
Szerintem elobb szopnak mint rogton nekiugrananak szexelni.
10/34 anonim válasza:
Kicsit se gyanús, hogy itt minden lány 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!