Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy nagyon szép csinos lányok nagyon előnytelen külsejű fiúkkal járnak?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 09:26
1/11 anonim válasza:
Ha ez így lenne akkor lenne egy nagyon szép barátnőm
3/11 anonim válasza:
Az én párom sem egy kifejezetten Adonisz, de nekem bejön meg amúgy rohadt intelligens, és az intelligencia elég szexi.
4/11 anonim válasza:
Lóvé sokat számít a nőknél és legyen öntelt f@sz, ez kell nekik.
5/11 anonim válasza:
Talán mert egyrészt nem csak a külső határoz meg egy embert, másrészt lehet, hogy az a számodra nagyon szép, csinos lány mások számára nem is annyira szép, másrészt az az előnytelen külsejű fiú sem annyira előnytelen külsejű. Nem mindenkinek egyforma az ízlése és az értékvilága.
6/11 anonim válasza:
Pl, Berki Krisztián jó példa erre.
7/11 mindentudó99 válasza:
És azt is sok nő szereti ha még alázzák is őket. Érthetetlen
8/11 anonim válasza:
Pénz meg jó autó miatt. Ha neked semmid nincs, csak a csupasz farkad akkor szerintem ne is remenykedj kérdező. Előbb szerezz vagyont. És most nem viccelek. Jogosítvány és autó is kell. Nagyon kevés nő van aki ezeket nem várja el.
9/11 anonim válasza:
Van ilyen, és magam sem értem. Volt egy munkatársnőm, iszonyat jó teste van. Kegyetlen mellek, vékony, formás test, tinisegg. A feje egyedül, ami átlagos, de minden más bomba.
Az előző hosszú kapcsolata egy átlag figura, férfiszemmel amolyan tohonya forma, de legalább sikeres vállalkozó volt.
A mostani... igazi pocakos parasztgyerek. Egy hentesinas-kinézetű fiatal gyerek. A lány főiskolát végzett, számviteles, intelligens. Elvileg.
Ha van esze a gyereknek, addig reszeli, amíg lehet. Nem sokáig lesznek együtt szerintem.
10/11 anonim válasza:
Mert lehet, hogy annak a szerinted előnytelen kinézetű pasinak női szemmel nincs is olyan előnytelen kinézete. Márészt pedig azért, mert nem csak a külső számít. Sőt, a külső beli hiányosságokat könnyen be lehet hozni, erős belső értékekkel. Tudod, nem mindegy, hogy milyen személyiség bújik meg amögött a külső mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!