Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok vagány, jó dumás akkor be kell érnem a nálam előnytelenebb külsejű lányokkal?
Az attól függ hogy miben rosszabb nálad?
Mert ha mondjuk kisebb a melle az elég ciki lenne:)
nem.
de ha ez komolyan megfordult a fejedben, akkor valószínűleg igen (de nem a jó duma hiánya miatt)
egyik csendes haveromnak elég volt a lányokra néznie a gyöngyszemeivel, és már tapadtak is rá. egészen más oldalukat fogta meg, mint a nagydumás kő macsók.
Mert egy átlag alatti csaj nem akarhat nagy dumás pasikat?
Én például nem vagyok nagyon szép. Átlagos vagyok és teltebb alkatú. Nem vagyok elszállva,de az önbizalmam és a dumám a helyén van. Emiatt énis inkább kedvelem a magabiztos, humoros, kezdeményezőn pasikat akik tudják mit akarnak. Ha nem tud tökös lenni egy pasi a szememben veszít az értékéből..
Ne így fogd fel, a nők nem így működnek. Ha nem vagy jó dumás (vagyis rosszak a kommunikációs készségeid) akkor semmilyen nőre nincs esélyed, nagyon maximum olyanra, aki már kellően kiéhezett és minden mindegy alapon keres valakit, akivel együtt lehet. Gondolom nem kell mondanom, hogy ha egy nő idáig jut, akkor kb. milyen lehet?
Nem kell stand uposnak lenned, viszont tudj kommunikálni, keltsd fel az érdeklődést és onnantól egy csapásra érdekes leszel a nőknek, függetlenül a külsejüktől. Ezután sem fog mindenki téged akarni, de lesz olyan, akivel kölcsönös lesz a vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!