Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen vöröshajú,pici,vagány csajok nektek is bejönnek?Bírni fogja vajon a péniszemet a méretem miatt?
Vörös félhosszú haj,kék szemek,aranyos pofi,alacsony,nem annyira nagyon vékony de nem is duci,úgy a kettő között van mit fogni kategóriás csajszi:)
Nagyon jó szövege van és vagány,számomra nagyon bejön és voltak már kisebb témázások vele de aktus eddig még nem volt sajnos.
A méretem az kicsit nagyobb mint az átlag,mint hosszra és vastagságra is így kicsit aggódok hogy menni fog e vele a szex,nektek mi a tapasztalatotok?Az ilyen csajok bírják a nagyobb méretet?Meg én általában nem a finomkodós típus vagyok:D
Meg ami szerintem még nagyon fontos,milyen márkájú,fajta gumit ajánlanátok vele elsőre ami nyilván a méretem miatt kényelmes,nem szorít?
Te szerintem csak dicsekedni jöttél. :D
Kis mázlista...
Figyelj, egy ilyen kaliberű "kiscsaj" lehet úgy kifacsar téged mint egy citromot. És még lehet repetát is kér,ha netán nem voltál elég neki.
Nem minden esetben a farok mérete a döntő, főleg ha egy kis nimfo csajt fogsz ki.
Minden esetre próbáljátok ki, és kívánom, érezzétek nagyon jól magatok! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!