Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú áthív egy lányt aludni, és a lány elfogadja a meghívást, akkor ez azt jelenti, hogy a lány bele is ment, hogy megdugja?
“ Legalább leszophattad volna szegényt.”
Arra esetleg gondoltatok már, hogy nem a sült galambra vártok ingyen, hanem felizgatjátok, kielégítitek elsőként a nőt, és akkor talán a részükről is történik valami?🤔
#141 vagyok.
És a #139-es NEM én voltam.
143. Ja oké, úgy tűnt.
Hát általában a lányon múlik, hogy lesz-e valami… bármi…
Nem olvastam el az összes kommentet, mert nincs rá időm. Viszont ez szóban tisztázható.
Férfi és nő közt lehet barátság, rokoni kapcsolat, vagy párkapcsolat. Az a véleményem, hogy a 21. században lehet erről egyenesen kommunikálni. 50-100 éve ez még burkolt szexuális felhívás volt. Viszont manapság lehet olyan helyzet, hogy az egyik fél a másikat vendégségbe hívja, messze laknak egymástól és szállásadás céljából meghívja a lakására a távolabbi rokonát vagy barátját. Ebben a helyzetben nem arról van szó, hogy burkoltan szexelni akarna a nő, aki ezt elfogadja.
Egyébként én ezért nem szeretek távolabbi, kevéssé ismert rokonoknál vagy barátoknál megszállni. Ahhoz nagyon meg kell bízni a másikban, hogy odamenjen az ember aludni, mert kiszolgáltatott helyzet. Ha mondjuk az illető csak ajánlatot tesz, az kínos. De sok ilyen esetből nemi erőszak is lehet. Pl. a férfi ismerős maradi módon gondolkodik és azt hiszi, hogy a nő ráutaló magatartást tanúsít azzal, hogy elfogadta a meghívást. Azt hiszi, a nő ezután tartozik neki a szexszel és megerőszakolja. Legrosszabb esetben eleve rossz erkölcsű nőnek tartja, mert elfogadta az éjjeli meghívást.
Ha nem egyértelmű a dolog és valaki elfogadja egy barát meghívását, érdemes nyíltan elmondani, hogy a meghívás elfogadása nem jelenti azt, hogy bármi szexuális dolog történhetne. Ezt egy értelmes barát megérti.
140
Épp ez az, hogxy tényleg nem akartunk semmit. Én úgy voltam vele, hogy felőlem álljon neki, én alszok. De nem került szóba részéről se, hogy legyen valami, csak simán állt neki, mindketten alvósban voltunk egy ágyban és ennyi. Az a megszorongatás csak egy baráti vicc volt tényleg :) Valószínű, ő is meglepődött volna, ha több történik.
Ha az én álló f.rkamat szorongattad volna, barátság ide vagy oda, több mint biztos hogy megd.gtalak volna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!