Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyorstüzelők képesek élvezni a szexet?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 19:24
21/27 anonim válasza:
"Nem pedig a te kielégítésed a cél."
Akkor nem kell szexelni. Marad a maszti. Ilyen hozzáállással.
22/27 anonim válasza:
Ahogy írtak korábban a gyorstüzelők egyetlen mentsége az evolúcióval való takarózás. De akkor kizárólag gyereknemzés miatt kéne szexelni hiszen ez lenne a szex funkciója. Mint ahogyan a gyorstüzelésnek is a megtermékenyítés. Nem irigylem azokat a nőket akiknek ilyen férfi jut. Akibek nem cél a nő élvezete. Nekem szerencsém van nem kell lemondanom az élvezetről de nem is tenném.
23/27 anonim válasza:
Egyet értek, akkor aki evolúcióval jön, az csak akkor szexeljen, amikor gyereket csinál, másképp felesleges. Egyébként kibújt a szög a zsákból a mártír szöveg alatt, nem a nő kielégítése a cél. Hát én a két kezem össze teszem, hogy nekem normális párom lehet.
24/27 anonim válasza:
Mivel a legtöbb nő nagyon nehezen megy el, vagy egyáltalán nem is tud orgazmust átélni, a férfiak pedig jellemzően hamar végeznek, így hatalmas túlzás lenne azt állítani, hogy a nő kielégítése a cél mindig.
25/27 anonim válasza:
Nálunk minden kölcsön, mind a kettőnk kielégítése a cél. Azért megy el nehezen sok nő, mert lesz@rjátok. És nem tudom, az én kapcsolataimban nem az volt a jellemző, hogy elmegy a pasi, és annyi volt, hát nem tehet róla. Egy próbálta ezt eljátszani, hamar szakítottam. Véleményem fenntartom, aki férfi, az ki tud elégíteni egy nőt, nem evolúcióval takarózik. Talán miközben te dugod a nőt, másik 5 kan les a bokorból, és sietni kell?
26/27 anonim válasza:
Annyira megnézném hogy egy ilyen csávót faképnél hagyna a csaj szex közben. Mondjuk jól kinyalatná és közölné hogy a te kielégítésed most nem volt cél. Lenne sipákolás meg örjöngés. Mi más lenne a szex célja mint a kölcsönös öröm? Azon kívül csak a gyereknemzés marad. A nő célja a férfi kielégítése. A férfi célja pedig a nő élvezete.
27/27 anonim válasza:
Nem is mondtam, hogy nem elégítem ki másképp is a csajokat. De a szex rövid ideig tart, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!