Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyorstüzelők képesek élvezni a szexet?
ma 22:12
Amiket irsz az mégjobban megerösiti hogy áldás nőnek születni.A férfiak semmit nem csinálnak jól,mindig bele lehet kötniük.
"Amiket irsz az mégjobban megerösiti hogy áldás nőnek születni.A férfiak semmit nem csinálnak jól,mindig bele lehet kötniük."
Baromság. Te az egyik oldalt látod én a másikat. Egész egyszerűen mások a preferenciák. Igen, egy nő lehet dobbant egy gyorstüzelő mellől, de a férfi oldal se különb. Rengeteg olyan sztori van, hogy a pasas lecseréli az amugy szuper feleségét egy frissebb, feszesebb kiadásra. Ergo kizárólag a külső miatt. Ugyanúgy megkapja a kritikát a nő is. Legyen tökéletes, hibátlan pihe-puha. Nem kell egyik oldalt sem sajnálni és mentegetni.
Szerintem meg áldás férfinek születni, legalábbis nekem eszem ágában sem lenne nőnek lenni, élvezem hogy férfi vagyok.
#10 igen ki lehet, ámbátor... ha szereted a rántott husit akkor hiába teszik eléd mindig a legfinomabb leveseket hiányérzeted lesz egy idő múlva. Ha valakinél viszont a leves a top1. azzal jól megtaláljátok egymást.
Nem, nem tehetek róla hogy gyorstüzelő vagyok.
És igen, zavar nagyon, mert tudom hogy mennyire zavarja a csajokat is, meg hogy mindenki cikiz emiatt. Közben azt is tudom, hogy normális és egészséges, ha egy férfi gyorsan elélvez.
Egy időben nem tudtam emiatt élvezni a szexet, mindog arra koncentraltam, hogy jajj, csak most ne élvezzek még el, még egy kicsit bírjam, jajj basszus megint elsültem. Mostmár megpróbálom ugy felfogni, ha 1 percig tart, akkor annyi. Jó lenne több ideig, én is élvezném, ha fél órát tudnék döngetni. De nem megy, és a jelenlegi partnerem tudja, hoggy ez teljesen normális férfiaknál.
17es
Szerinted. Miért nem tudnak a lányok is alkalmazkodni, miért a férfinek kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!