Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gyorstüzelők képesek élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyorstüzelők képesek élvezni a szexet?

Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 19:24
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

ma 22:12

Amiket irsz az mégjobban megerösiti hogy áldás nőnek születni.A férfiak semmit nem csinálnak jól,mindig bele lehet kötniük.

2021. dec. 25. 22:16
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

"Amiket irsz az mégjobban megerösiti hogy áldás nőnek születni.A férfiak semmit nem csinálnak jól,mindig bele lehet kötniük."

Baromság. Te az egyik oldalt látod én a másikat. Egész egyszerűen mások a preferenciák. Igen, egy nő lehet dobbant egy gyorstüzelő mellől, de a férfi oldal se különb. Rengeteg olyan sztori van, hogy a pasas lecseréli az amugy szuper feleségét egy frissebb, feszesebb kiadásra. Ergo kizárólag a külső miatt. Ugyanúgy megkapja a kritikát a nő is. Legyen tökéletes, hibátlan pihe-puha. Nem kell egyik oldalt sem sajnálni és mentegetni.

2021. dec. 25. 22:29
 13/27 anonim ***** válasza:

Szerintem meg áldás férfinek születni, legalábbis nekem eszem ágában sem lenne nőnek lenni, élvezem hogy férfi vagyok.

#10 igen ki lehet, ámbátor... ha szereted a rántott husit akkor hiába teszik eléd mindig a legfinomabb leveseket hiányérzeted lesz egy idő múlva. Ha valakinél viszont a leves a top1. azzal jól megtaláljátok egymást.

2021. dec. 25. 22:36
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagy áldás nőnek születni... Kisebb csoda olyan férfit találni, akivel komoly kapcsolatot lehet tervezni, nameg még ki is tud elégíteni. Hiába "kaphatok" könnyen pasit, ezer helyen el tud vérezni.
2021. dec. 25. 22:46
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan hogy te ki vagy szolgáltatva a nőnek hogy lesz-e szex, a nő pedig neked hogy lesz-e orgazmusa. Neked nehezebb partnert találnod a szexhez, a nőnek pedig a minőségi szexhez. Semmivel se könnyebb a nőknek.
2021. dec. 25. 22:52
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem tehetek róla hogy gyorstüzelő vagyok.

És igen, zavar nagyon, mert tudom hogy mennyire zavarja a csajokat is, meg hogy mindenki cikiz emiatt. Közben azt is tudom, hogy normális és egészséges, ha egy férfi gyorsan elélvez.

Egy időben nem tudtam emiatt élvezni a szexet, mindog arra koncentraltam, hogy jajj, csak most ne élvezzek még el, még egy kicsit bírjam, jajj basszus megint elsültem. Mostmár megpróbálom ugy felfogni, ha 1 percig tart, akkor annyi. Jó lenne több ideig, én is élvezném, ha fél órát tudnék döngetni. De nem megy, és a jelenlegi partnerem tudja, hoggy ez teljesen normális férfiaknál.

2021. dec. 26. 11:04
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egy egészséges férfi ki tud elégíteni egy nőt, kemény, potens farokkal, ami nem 2 perc alatt sül el. Kinek mi.
2021. dec. 26. 14:41
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

17es

Szerinted. Miért nem tudnak a lányok is alkalmazkodni, miért a férfinek kell?

2021. dec. 26. 14:47
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Mihez kéne alkalmazkodni? Beletörőni, hogy ottmaradok felizgulva, és egy rendes, tartalmas dugásban, esetleg orgazmusban nincs részem? A nyalás és hasonlók nem helyettesítik ezt.
2021. dec. 26. 15:04
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj, szerinted az az egészséges, ha nehezen élvez el egy férfi, mert neked is sok idő kell amig elélvezel. Normálisan, ha már egészségről beszélünk, biológiai és evolúcios szempontból is az az egészséges, ha egy férfinek hamar feláll, és a lehető leghamarabb megtudja termékenyíteni a nőt, tehát hamar elélvez. Nem pedig a te kielégítésed a cél.
2021. dec. 26. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!